iPad Mini 2 cu Retina Display urmeaza sa intre in proces de productie, Samsung nu va fi un furnizor de componente

  Ieri v-am spus ca Apple ar putea decide sa amane lansarea iPad Mini 2 cu Retina Display pentru prima parte a anului viitor, imposibilitatea de a produce indeajuns de multe ecrane Retina fortand americanii sa ia aceasta decizie. La scurt timp v-am spus ca analistul respectiv s-a razgandit, afirmand ca Apple va lansa iPad Mini 2 cu Retina Display anul acesta, insa impreuna cu un posibil model ieftin, iar aici probabil se refera la o versiune modificata a actualului model al tabletei.

We should see the start of mass production of the panels in June or July. Samsung is currently not in the iPad Mini and they won’t be in the next generation. LGD is becoming a much bigger supplier than before. We’re going to start to see a bunch of tablets [coming out] with a pixel density over 300. At a certain point it will be hard to discern that improved image quality. 

  Procesul de fabricare a ecranelor noii tablete urmeaza sa inceapa in luna iunie sau in luna iulie, iar partea interesanta este ca Samsung nu va fi unul dintre furnizorii Retina Display-urilor viitoarei tablete. LG Display a fost aleasa de catre Apple drept principala sursa de ecrane pentru iPad Mini 2, tableta urmand a avea un ecran cu rezolutie 2048 x 1536 si un numar de pixeli per inch ce depaseste 300, fiind apropiat de cel al terminalului iPhone 5.

  Daca analistul are dreptate si ecranele ar urma sa intre in productie in iunie/iulie, atunci iPad Mini 2 cu Retina Display ar urma sa ajunga pe piata in noiembrie, la exact un an distanta de lansarea actualului model.

1 COMENTARIU