Prima Pagina Apple In Marea Britanie poti inchiria un iPhone cu doar 60 de euro...

In Marea Britanie poti inchiria un iPhone cu doar 60 de euro centi pe zi

11

  In Marea Britanie iPhone-urile sunt foarte populare, insa chiar si asa exista multe persoane care nu detin un terminal al Apple si altele care nu isi permit sa achizitioneze unul. Pentru a se asigura ca un numar cat mai mare de persoane au ocazia de a experimenta functionalitatea unui iPhone, retailerul Carphone Warehouse a decis sa porneasca un program prin intermediul caruia da britanicilor posibilitatea de a inchiria un iPhone 4 la pretul de 60 de euro centi pe zi, sau aproximativ 19 euro pe luna. Versiunea de 8 GB a iPhone 4 poate fi utilizata pentru orice perioada de timp, insa la final terminalul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit.

Launching the cheapest iPhone tariff is an exciting move for Carphone Warehouse. Many of our customers want the opportunity to own the iconic Apple handset but at a tariff that works for them. Even though smartphones are mainstream, there are still thousands of customers who are upgrading from a feature phone to a smartphone, and this deal is perfect for them.

  Ideea de a inchiria iPhone-uri la preturi foarte mici este una foarte buna, deoarece in acest mod mai multi utilizatori au posibilitatea de a utiliza terminalele Apple la preturi extrem de mici. Avand in vedere ca serviciul abia a fost initiat, nu se stie cat de popular se va dovedi a fi, insa probabil destula lume se va grabi sa incerce un iPhone.