In Marea Britanie poti inchiria un iPhone cu doar 60 de euro centi pe zi

  In Marea Britanie iPhone-urile sunt foarte populare, insa chiar si asa exista multe persoane care nu detin un terminal al Apple si altele care nu isi permit sa achizitioneze unul. Pentru a se asigura ca un numar cat mai mare de persoane au ocazia de a experimenta functionalitatea unui iPhone, retailerul Carphone Warehouse a decis sa porneasca un program prin intermediul caruia da britanicilor posibilitatea de a inchiria un iPhone 4 la pretul de 60 de euro centi pe zi, sau aproximativ 19 euro pe luna. Versiunea de 8 GB a iPhone 4 poate fi utilizata pentru orice perioada de timp, insa la final terminalul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit.

Launching the cheapest iPhone tariff is an exciting move for Carphone Warehouse. Many of our customers want the opportunity to own the iconic Apple handset but at a tariff that works for them. Even though smartphones are mainstream, there are still thousands of customers who are upgrading from a feature phone to a smartphone, and this deal is perfect for them.

  Ideea de a inchiria iPhone-uri la preturi foarte mici este una foarte buna, deoarece in acest mod mai multi utilizatori au posibilitatea de a utiliza terminalele Apple la preturi extrem de mici. Avand in vedere ca serviciul abia a fost initiat, nu se stie cat de popular se va dovedi a fi, insa probabil destula lume se va grabi sa incerce un iPhone.

11 COMENTARII

  1. O idiotenie….de banii aia il primesti gratis la abonament aproape oriunde in Europa (plus/minus cativa euro). Daca adaugi la pretul de inchiriere un abonament de min 5-6 euro, este evident mai scump decat daca l-ai cumpara!

  2. Cu 37£pe luna il ai gratis iphone 5si aici in uk multi detin BB ,tineri si oameni de afaceri cu 150£ poti sa ei iphone 4 de pe ebay la bune conditi!!!

  3. e buna ideea nu multi isi permit sa faca un abonament sau poate nu se incadreaza plus ca daca faci abonament trebuie sa il tii chiar daca nu iti comvine cum functioneaza ..pe cand inchiriat il poti folosi pt simpla curiozitate sau doar pt a face o figura frumoasa in fata unei fete (adolescentii)

  4. la noi in romanica la vodafone romanica cu 1 euro cent poti sa inchiriezi tot magazinul cu vanzatoare cu tot pentru 100 de ani si iti da si bani de bilet numai dus din romania deoarece s-ar mai intoarce careva inapoi?ce au altii in ofertele lor din tarile lor de origine aici nu o sa vedem nici peste 100 de ani de aici inainte pentru ca mafiotii din marile companii de tembelefoane din tara asta de 2 lei bucata nu o sa faca asemenea compromisuri doar pentru a avea toata lumea un smartphone cu este iphone.la noi se merge numai cu japca si cu pacalitul clientilor si cu cat mai multi pun botul la vrajeala lor cu atat le merge mai bine oligarhilor din marile companii de tembelefoane.rusine panaramelor de vodafone romanica niste hoti si niste jepcari

  5. Mie mi se pare o idee geniala. Cat despre ce spunea cineva ca la noi nu s-ar mai returna … daca face ofertele cum trebuie sa stii ca si clientii sunt corecti. Un antreprenor de succes spunea : romanii nu sunt marlani.

  6. Este o idee foarte buna pentru ca nu toti au posibilitatea sa faca ‘test drive’ consistent ( mai mult decat 3 minute intr-un magazin de specialitate) cu un terminal inainte sa-l cumpere. Realitatea din teren nu se compara cu marketingul companiilor producatoare la fel cum si experienta personala care nu coincide cu ce spun altii prin recenzii. Un exemplu concret cand vine vorba de experienta personala in reprezinta consumul de baterie intr-o locatie cu semnal slab si capacitatea unui terminal de a capta acest semnal. Asa ceva nu gasesti in recenzii si AD-uri. Terminalele Blackberry sunt net superioare la acest capitol de ex. ( nu cunosc situatia lui Z10 si Q10), asa ca rentaphone ar fi ceva fantastic si pe la noi.