In Marea Britanie poti inchiria un iPhone cu doar 60 de euro centi pe zi

11

  In Marea Britanie iPhone-urile sunt foarte populare, insa chiar si asa exista multe persoane care nu detin un terminal al Apple si altele care nu isi permit sa achizitioneze unul. Pentru a se asigura ca un numar cat mai mare de persoane au ocazia de a experimenta functionalitatea unui iPhone, retailerul Carphone Warehouse a decis sa porneasca un program prin intermediul caruia da britanicilor posibilitatea de a inchiria un iPhone 4 la pretul de 60 de euro centi pe zi, sau aproximativ 19 euro pe luna. Versiunea de 8 GB a iPhone 4 poate fi utilizata pentru orice perioada de timp, insa la final terminalul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit.

Launching the cheapest iPhone tariff is an exciting move for Carphone Warehouse. Many of our customers want the opportunity to own the iconic Apple handset but at a tariff that works for them. Even though smartphones are mainstream, there are still thousands of customers who are upgrading from a feature phone to a smartphone, and this deal is perfect for them.

  Ideea de a inchiria iPhone-uri la preturi foarte mici este una foarte buna, deoarece in acest mod mai multi utilizatori au posibilitatea de a utiliza terminalele Apple la preturi extrem de mici. Avand in vedere ca serviciul abia a fost initiat, nu se stie cat de popular se va dovedi a fi, insa probabil destula lume se va grabi sa incerce un iPhone.