XiStera – un accesoriu 8 in 1 pentru iPhone-uri (Video)

  XiStera este denumirea unui nou accesoriu pentru terminale iPhone 5, acesta permitand posesorilor acestor dispozitive sa il foloseasca in cateva moduri destul de interesante. Daca va uitati la clipul video de mai sus si la imaginea de mai jos, veti observa ca acesta este un accesoriu atat de versatil incat poate fi comparat cu un cutit elvetian de armata. Dezvoltatorii XiStera au gandit 8 utilizari pentru acest accesoriu, iar voi il puteti folosi: ca si adaptor pentru lentile, ca si stand pentru iPhone, ca si stylus, ca si suport pentru chei, ca si desfacator de capace ale sticlelor de bere, etc.

XiStera 8: pocketable lens adapter, stand, tripod mount, headphone wrap, stylus, bottle opener & key chain with optional LED lighting. Xistera is a stainless steel component over molded with TPV Santoprene, a very rigid and shiny rubber that is recyclable and very friendly where it comes in contact with your iPhone. The Stainless steel support for the stylus and bottle opener never touches your phone casing.

  In momentul de fata XiStera este disponibil sub forma unui proiect al kickstarter care asteapta finantare si are sanse foarte mari de a o obtine, avand in vedere ca utilizatorii il considera a fi foarte util si au donat sume destul de considerabile de bani pentru a ii aduce pe piata.