iPhone 5S – placa de baza a dispozitivului apare in primele imagini

  iPhone 5S sau iPhone 6 urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre Apple, iar una dintre noutatile ce urmeaza sa fie implementate in terminal are legatura cu camera. Multi analisti sustin ca o camera de 12 sau 13 megapixeli isi va face loc in terminal, iar imaginea de mai jos ar trebui sa confirme fara indoiala acest lucru. Imaginea demonstreaza faptul ca Apple intentioneaza sa schimbe design-ul placii de baza, noua componenta avand divizate fisele care conecteaza camera si flash LED-ul, structura sa fiind diferita de cea a iPhone 5.

  Desi se speculeaza ca aceasta placa de baza ar fi de fapt dezvoltata pentru iPhone-ul ieftin care ar fi in proces de productie la Apple, nu prea conteaza unde anume vom gasi modificarea, important fiind faptul ca ea exista si va fi implementata in terminale. O camera noua ar putea forta Apple sa modifice design-ul placii de baza pentru a permite montarea ei si furnizarea de energie electrica, insa desigur ca design-ul poate fi schimbat si din cauza altor componente interne care sunt implementate pentru prima oara in terminale.

4 COMENTARII

  1. Un mic detaliu: din cate observ, noua componenta (N921) are cele 2 fise unite, iar cea actuala (din iP5) le are divizate…