Prima Pagina Apple Vodafone UK listeaza iPhone 6 in propriul sistem de inventariere a produselor

Vodafone UK listeaza iPhone 6 in propriul sistem de inventariere a produselor

  iPhone 6, denumire pe care Apple ar fi pastrat-o pentru iPhone-ul ce urmeaza sa fie lansat anul viitor, ar fi aparut in sistemul de inventariere a produselor operatorului de telefonie mobila Vodafone Marea Britanie. Imaginea de mai sus ar fi fost capturata de catre un angajat al celor de la Vodafone, operatorul listand terminalul in sistemul sau de inventariere in cursul zilei de astazi. Desi iPhone 5S era denumirea pe care majoritatea se asteptau sa o vada in urmatorul iPhone, se pare ca Apple ar pregati o cu totul alta strategie de marketing.

  Partea interesanta este ca terminalul listat de catre Vodafone ar fi compatibil cu reteaua sa 4G, iPhone 5 nefiind deocamdata compatibil cu ea. In ciuda listarii, nimeni nu poate spune cu certitudine ca Apple va denumi iPhone 6 viitorul terminal iPhone, insa daca listarea este veridica, atunci terminalul ar urma sa includa mai multe noutati in afara cititorului de amprente si a camerei mai bune.

 • Dani L.

  Ma gandesc ca poate la un sistem nou (iOS 7), care se tot zice ca va fi total schimbat, se prea poate sa se schimbe si denumirea terminalului.

 • Chatagra

  Poate ne face appl o surpriza si noul iphone ieftin se va numi iphone 6 iar cele clasice vor fi denumite cu S

 • Serban

  un ios schimbat , un hardware nou, o functie hardware noua(fingerprint)..da sa zicem design identic iphone 5, totusi ar putea sa il numeasca iphone 6 tinand cont ca din ce am citit si materialele sunt putin schimbate ca sa nu mai existe problemele in privinta durabilitatii care o sufera/ar putea sa o sufere(in caz de uz mai intens) iphone 5

 • Delirium

  A scris un angajat neinformat 6 si gata pranoia si grijile pt un telefon. Pe bune?