Google Maps enerveaza extrem de multi utilizatori din cauza unei functii ce ar trebui sa imbunatateasca autonomia

  Google Maps a fost actualizata acum cateva luni de zile si tinand cont de plangerile utilizatorilor in legatura cu autonomia bateriei, care este serios afectata de catre aplicatie, cei de la Google s-au gandit sa rezolve problema intr-un mod original. Ei au decis sa implementeze in aplicatie o functie care inchide automat ecranul intre perioadele in care se ofera directii pentru navigatie, schimbarea enervand extrem de multi utilizatori. Desi autonomia este imbunatatita, utilizatorii nu vad informatii importante despre locatia in care se afla, durata calatoriei sau urmatorul viraj.

  Problema este ca aceasta functie afecteaza altele native ale iOS-ului, precum cele privind apelurile primite de catre utilizatori, iar pentru a o dezactiva posesorii de iDevice-uri trebuie sa blocheze/sa deblocheze terminalele. Functia exista in Android OS inca din anul 2011, acolo a avut parte de exact aceeasi primire “calduroasa”, iar Google a implementat optiunea de a o dezactiva. In iOS nu exista aceasta optiune, insa avand in vedere nenumaratele plangeri ale utilizatorilor, e probabil sa o avem disponibila in aplicatie in viitorul apropiat.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate your world with Google Maps, now available for iPhone. Get comprehensive, accurate and easy-to-use maps with built-in Google local search, voice-guided turn-by-turn navigation, public transport di…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.2 Mb