Prima Pagina Concept iOS 7 este prezentat intr-un concept realizabil (Video)

iOS 7 este prezentat intr-un concept realizabil (Video)

[youtube]http://youtu.be/jldS_bqEby8[/youtube]

  iOS 7 este din nou prezentat lumii intregi in cadrul unui concept, insa spre deosebire de altele din trecut, acesta pare relativ usor realizabil multumita modificarilor care nu sunt chiar atat de extreme. Conceptul are la baza unele tweak-uri din Cydia, dar si imaginatia graficianului care s-a gandit ca a modifica semnificativ sistemul de operare nu ar fi chiar pe placul tuturor. In clipul video de mai sus aveti prezentat conceptul graficianului, iar in acest articol iDevice.ro face un sondaj in legatura cu schimbarile care conteaza cel mai mult pentru voi.

This concept made by apfelpage.de focuses on a great Lockscreen experience as well as a few apps. We introduced Shortcuts and an all new feature called “NotificationLock” containing multitasking apps, notifications and individual widgets. In addition to that we thought about a new design for mail.app and a completely redesigned weather application.

  • scuty

    asa da.abea astept sa apara si poate pune si mai multe limbi pentru siri

  • Cel mai interesant pana acum, si destept

  • heroes

    siri in limba romana in niciun caz poate prin anul 2100 sa bage si romana pentru ca cei de la app,e nu se chinuie sa introduca o limba dintr-o tara bananiera de lumea a patra asa de repede cum am vrea noi.

  • scuty

    heroes gresesti….apple nu se uita la ce resurse petroliere sau chestii dastea la romania…se uita la profit.odata ce romania cumpara iphone`uri si cumpara aplicatii din appstore…..logic da va baga daca se cumpara calumea