iOS 7 – asa ar putea arata viitoarea versiune a iOS si iMessage 2.0 (Video)

[youtube]http://youtu.be/ESivYZXYqYE[/youtube]

  Daca vroiati un concept al iOS 7 care sa arate cat se poate de bine ceea ce are Jony Ive pregatit pentru noi, atunci in imaginile de mai sus puteti vedea cat se poate de clar schimbarile prezentate in zvonuri. Design-ul “plat”, asemanator cu cel al Windows Phone, noul design al iconitelor native, widget-uri pentru homescreen si o interfata noua pentru aplicatiile Camera, Music, Siri sau Facebook, toate aceste schimbari urmeaza sa apara in viitoarea versiune a iOS. Separat de ele vedeti si o posibila reprezentare a aplicatiei iMessage 2.0, aplicatia putand veni cu un design nou, inedit.

[youtube]http://youtu.be/oAX96_EIayQ[/youtube]

26 COMENTARII

  1. asta e viitorul asemanarea cu android? copiem de la ei adica nu e android da tot android 🙁 uite un concept care e bine sa stea concept

  2. Icoanele alea imi aduc aminte si de Windows Phone 7. Urate. Siri este la fel de urat in acele poze. In rest , no comment.

  3. @Tayfun – ce dracu legatura are Apple cu video-ul asta? Comentati sa va aflati in treaba. Tu stii ce inseamna un concept? Si daca apare un video asta nu inseamna ca este lansat de Apple. E fanmade. Sau n-ai vazut logo-ul celor care l-au facut la final?

  4. Praf, daca se va ajunge la un design asemanator android nu voi face niciodata update, si va fi ultimul telefon apple. Sper ca vor mentine designul icoanelor, macar atat.

  5. Voi cred ca nu stiti cum arata un Android Vanilla de tot comentati ca seamana cu Android, cred ca vorbiti sa nu adormiti. In afara de acel widget center, toate icoanele si pozele aduc a windows phone.
    Si ce e si mai ciudat e ca toti ziceti ca daca arata asa nu il instalati, dar in secunda doi cand apare faceti coada sa il instalati…

  6. Mie imi place, chiar caut o tema foarte simpla, curata si eleganta…app nu uitati ca este doar un concept asa ca nu va ambalati ca a facut sau nu apple gaura la macaroana.

  7. AKK , taci in pnm ca deja imi esti foarte antipatic , si aici pe yoda. Daca blogul avea buton de edit, as fi dat edit, dar neh, daca dai enter inainte sa termini o fraza, sar unii ca tine. Am specificat “Apple nu mai are inspiratie” , asta in conditiile in care ar recurge la o interfata ca asta, as flat. Il inteleg pe zaone ca isi scoate banii din trafic, dar deja sunt deranjante aceste postari. Zilnic vedem titluri de genul “Uite cum va arata IOS7, IOS7 in viziunea lui “Steve Jobs” , IOS7 in viziunea lui Johny Ive, etc etc. Asteptati pana la wwdc si vedeti ca probabil o sa fiti dezamagiti. IOS e un sistem bun datorita stabilitatii sale, dar dezavantajul sau e ca e foarte inchis, si sa nu va asteptati ca Apple sa il faca mai open prea curand, deoarece ii place sa detina controlul asupra produsului sau. Uite, chiar lui zaone ii adresez o intrebare. Cum ti-ar placea Zaone sa ai o aplicatie gen IFile fara jailbreak, sa poti sa iti vezi fisierele aranjate in foldere,si poate chiar sa le si trimiti prin mail/bluetooh, poate NFC , daca viitorul iphone va avea NFC si wi-fi direct?

  8. Si ca sa termin. Nu cred ca o sa vedeti o schimbare radicala de design, deoarece IOS-ul si-a brevetat pana si icoanele, asa ca nu inteleg de ce Apple ar schimba ceva ce “merge” pentru utilizatori

  9. Dacă numai articole din astea postezi, sincer, rămai in urma drag prieten…deja devine absurd..oricum, când o sa apară o sa apară iOS 7, nimeni nu știe, toți au proiecte, niciunul nu lucrează sau e de la apple