Prima Pagina BigBoss Messages Conversation Photos iti permite sa afisezi avatare in conversatiile aplicatiei Messages

Messages Conversation Photos iti permite sa afisezi avatare in conversatiile aplicatiei Messages

3

  Messages Conversation Photos este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afisa in aplicatia Messages avatare pentru contactele cu care purtam conversatii. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca avatarele afisate in aplicatie seama cu deja celebrele Chat Heads ale aplicatiei Facebook, insa sunt mult mai mici si nu apar oriunde in aplicatie sau in iOS. Afisarea acestor avatare se face in cazul oricaror contacte cu care purtati conversatii, insa pentru ca imaginea sa fie afisata ea trebuie sa fie setata pentru acel contact prin aplicatia Contacts.

Requires iOS 6 or higher. Adds contact photos to your Messages conversations. Note: The contact must have an assigned photo. No options to configure.

  Messages Conversation Photos este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si functioneaza doar cu aplicatia Messages.

Articolul anteriorCrazy Taxi este disponibil la pret promotional in App Store (Video)
Urmatorul articoliPhone 6 – iata cum il va prezenta Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.