Facebook 6.1.1 update este disponibil in App Store, a fost initial lansat cu o iconita gresita

  Facebook 6.1.1 este cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook, compania cu acelasi nume lansand-o in cursul noptii trecute in App Store-ul companiei Apple. Update-ul aduce posibilitatea de a salva, partaja sau adauga o poza de profil folosind butonul Photo Viewer, aduce optiunea de a edita mai usor locatiile din care facem check in folosind un iPhone, iar la final ramane o incarcare mai rapida a evenimentelor pe terminale iPhone. Inainte sa inchei va atrag atentia asupra pozei de la inceputul articolului unde veti vedea o iconita necunoscuta a aplicatiei Facebook, aceasta fiind iconita utilizata pentru versiunea beta a aplicatiei, ea facandu-si loc din greseala in versiunea care a fost trimisa pentru publicare in App Store.

  • Photo viewer button lets you save, share or make profile picture
  • Improved places editing when checking in on iPhone
  • Events load faster on iPhone

Aplicatia Facebook este disponibila gratuit in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook

Gratuit

s





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Keeping up with friends is faster than ever.
See what friends are up to
Share updates, photos and videos
Get notified when friends like and comment on your posts
Text, chat and have group conversat…


Dimensiunea aplicatiei este: 30.5 Mb


8 COMENTARII

  1. a mai avut cineva probleme cu traficul generat de facebook?

    Eu luna care a trecut mi-am depasit ci 600 de mega inclusi in abonamanet la orange cu inca 15 reincarcari de 50 de mega. Mi-am instalat my data manager si din cateva verificari preliminare am observat ca facebook mi-a facut trafic de aproximativ 10 mega in 30 de minute in care, atentie, doar am dat scrool de 3-4 ori pe newsfeed si am visualizat vreo 3-4 poze in detaliu (fara comenturi, fara uploaduri, fara likuri, fara mesaje ). Folosesc un iphone 5 cu 6.0.2 neverlocked cu aplicatia de facebook cu update la zi, inclusiv cea care a aparut acum o luna, cam de cand a inceput traficul sa duduie 🙁

    Voi ce parere aveti? a mai patit cineva asa ceva?

  2. Ce nașpa mie aseară după prima actualizare cu icoana greșită încărca repede pagina acum după ultima actualizare încărca foarte greu atât în wireless cât și în 3G.