Directorul Google Maps a atacat Apple Maps in cadrul Google I/O

  In cadrul Google I/O-ului de aseara Google a prezentat o suita intreaga de functii noi pentru serviciul Maps, compania anuntand inclusiv lansarea unei versiuni pentru iPad a aplicatiei. Printre informatiile oferite publicului despre noutatile implementate in Google Maps, Daniel Graf, directorul serviciului nu a uitat sa arunce o sageata inspre Apple si al sau serviciul Apple Maps. Directorul Google Maps a tinut sa precizeze ca hartile oferite de catre Google sunt exacte, spre deosebire de cele ale Apple care nu ofera aceeasi acuratete.

As most of you probably heard, last December, we launched Google Maps on the iPhone. It has been a tremendous success. The feedback has been very positive. People called it sleek, simple, beautiful, and — let’s not forget — accurate.

  Era normal sa vedem asa ceva, avand in vedere ca Apple a avut numeroase probleme generate de acuratetea hartilor sale, dar si pentru ca Apple nu s-a sfiit sa ironizeze Google cand a avut ocazia. In momentul de fata Google Maps este cel mai avansat sistem de harti disponibil gratuit si Apple Maps pare a fi la ani distanta de a il putea egala.