Prima Pagina Apple Directorul Google Maps a atacat Apple Maps in cadrul Google I/O

Directorul Google Maps a atacat Apple Maps in cadrul Google I/O

  In cadrul Google I/O-ului de aseara Google a prezentat o suita intreaga de functii noi pentru serviciul Maps, compania anuntand inclusiv lansarea unei versiuni pentru iPad a aplicatiei. Printre informatiile oferite publicului despre noutatile implementate in Google Maps, Daniel Graf, directorul serviciului nu a uitat sa arunce o sageata inspre Apple si al sau serviciul Apple Maps. Directorul Google Maps a tinut sa precizeze ca hartile oferite de catre Google sunt exacte, spre deosebire de cele ale Apple care nu ofera aceeasi acuratete.

As most of you probably heard, last December, we launched Google Maps on the iPhone. It has been a tremendous success. The feedback has been very positive. People called it sleek, simple, beautiful, and — let’s not forget — accurate.

  Era normal sa vedem asa ceva, avand in vedere ca Apple a avut numeroase probleme generate de acuratetea hartilor sale, dar si pentru ca Apple nu s-a sfiit sa ironizeze Google cand a avut ocazia. In momentul de fata Google Maps este cel mai avansat sistem de harti disponibil gratuit si Apple Maps pare a fi la ani distanta de a il putea egala.

 • Rares

  Sa mă c*c pe Google.

 • Bogdan Pollo

  si google se c**a pe apple … din pacate …

 • Gargamel

  @Rares, banuiesc ca tu folosesti motorul de cautare de la apple, youtube-ul tot de la apple. Fac pariu ca n-ai cont pe gmail si cand ai nevoie de harti pe PC, te uiti pe apple maps, iar street view-ul nu l-ai folosit niciodata. Si sunt convins ca in icloud ai o gramada de fisiere, iar pozele poti sa ti le vezi online. Si tot acolo ai incarcat o gramada de documente care nu sunt lucrate in Pages sau Keynote. etc etc etc

  Bravo, decat sa dai o gramada de bani pe rahaturile facute de google, mai bine iei gratis ce iti ofera apple

 • AlexMihail

  Gargamel, 10+, 🙂

 • Rares

  M-am referit doar la partea de android si de harti. Da, folosesc google, dar sa fim seriosi cine nu o face. AM folosit apple maps cand erau in beta in franta intr-un satuc mic la dracu in praznic si m-a dus bine, pe cand google maps in centrul parisului era dereglat cu cateva strazi. Fososesc youtube ca n-am ce face dar e bun, folosesc skydrive sa-mi pun poze, melodii si restu ce mai am in caz ca se intampla ceva rau la calculator, folosesc icloud pentru photostream pentru backup pentru contacte, ca de ex. cand fac restore la iphone, se trensfera automat contactele fara sa fac ceva. Cel mai mult folosesc tomtom pentru navigare, CARE DA DATE LA APPLE MAPS cat despre street view, nu-l folosesc.