Semi-restore si posibilitatea de a face restore la iOS 6 pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch

5

  Semi-Restore este numele dat unui tool pe care un website sustine ca il dezvolta in momentul de fata, acest tool urmand a ne permite sa efectuam un restore la versiunea de iOS din iDevice-urile noastre fara a utiliza un SHSH sau un APTicket. Initial am vrut sa ignor website-ul din cauza faptului ca el ar putea fi o simpla teapa si spun asta pentru ca daca ar fi existat o metoda de a face re-restore la iOS 6 pentru firmware-ul instalat in terminalele jailbroken, atunci Dev Team ar fi lansat un redsn0w care sa ne permita sa facem acest lucru.

Can I use this to go from firmware x to firmware y?

No, this only allows you to go to a fresh version of your current firmware.

Do I need SHSH blobs or APTickets for this semi-restore?

No, since this is not a full restore and is at the userland level, this doesn’t require blobs.

  Avand in vedere ca multi dintre voi mi-au raportat existenta website-ului, ii acord acest articol si atentia mea in urmatoarele saptamani pentru a vedea daca aceasta solutie de re-restore este adevarata sau nu. Daca ea se va dovedi a fi adevarata, atunci va permite posesorilor de iPhone, iPod Touch sau iPad jailbroken pe iOS 5.0iOS 6.1.2 sa faca un restore la versiunea de iOS din terminalele lor fara a folosi un SHSH sau orice alte blob-uri.

  Dezvoltatorii acestei asa-zise solutii sustin ca nu va fi posibil restore-ul decat la versiunea de iOS instalata in terminalele voastre si numai daca terminalele sunt deja jailbroken, restul situatiilor fiind excluse. Cu mai multe detalii voi reveni daca vor exista, momentan solutia se afla la 60% din procesul de dezvoltare. Intre timp, daca aveti iOS 5.x si un terminal compatibil puteti face re-restore sau downgrade de la iOS 6 folosind acest tutorial.