Ciuc Music iti ofera muzica de calitate, lista evenimentelor Ciuc si cateva recomandari pentru distractie

  Ciuc Music este o aplicatie lansata in App Store, aparent, de catre producatorul de bere Ciuc, ea fiind dezvoltata special pentru a sustine initiativele “muzicale” ale companiei. In descrierea aplicatiei se mentioneaza faptul ca ea permite utilizatorilor sa asculte muzica folosind o conexiune de internet, ca ea listeaza cateva localuri in care va puteti distra, localurile fiind afisate in functie de locatia voastra, iar la final ramane o sectiune de informatii legate de evenimentele sponsorizate de catre Ciuc.

Va intrebati cum va puteti bucura de muzica in orice moment? Ciuc Premium va aduce solutia prin platforma mobila Ciuc Music. Aici asculti cele mai noi si mai cool melodii, dar si hit-uri care te fac sa dai din cap de fiecare data, iti testezi cultura muzicala, citesti cele mai noi stiri legate de evenimentele noastre si afli care este cel mai apropiat loc in care te poti distra!

  Ciuc Music este disponibila gratuit in App Store, insa necesita inregistrarea cu un numar de telefon, o idee extrem de proasta, dar ma rog, e ideea celor de la Ciuc.

Pretul initial:
Numele:
Ciuc Music

Gratuit

s





Developer: Webtailors SRL
Categoria: Music


Descriere: Va intrebati cum va puteti bucura de muzica in orice moment Ciuc Premium va aduce solutia prin platforma mobila Ciuc Music.

Aici asculti cele mai noi si mai cool melodii, dar si hit-uri care te fac sa dai…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.7 Mb