Protejandu-si tableta iPad, un tanar de 15 ani a fost ucis in timpul unei talharii

  Furturile de iDevice-uri au devenit, din pacate, un lucru obisnuit in SUA, produsele Apple fiind la foarte mare cautare in randul hotilor. Desi in general talhariile sunt soldate cu vatamari corporale minore, exista uneori si cazuri extreme in care victimele sunt ucise pentru un produs Apple. Un asemenea caz s-a petrecut zilele trecute in Las Vegas cand un copil de 15 ani a fost ucis in timp ce incerca sa impiedice un hot sa ii fure tableta iPad. Tanarul se plimba pe un bulevard din Las Vegas cand un SUV a oprit langa el, o persoana a iesit din masina si a incercat sa ii ia tableta, insa l-a tarat langa masina, iar cand aceasta a demarat l-a accidentat, ranile dovedindu-se a fi mortale.

The man attempted to steal the iPad and started to drag the teen, who was trying to hold on to the device, police said. Arenas was dragged to the vehicle, and the suspect got back into the SUV with the teen still grasping at the tablet or somehow being held by the suspect, according to a Metro news release. The vehicle then fled the area westbound on Charleston Boulevard with Arenas still at the passenger side door. Arenas fell and was struck by the vehicle, police said.

  In Las Vegas furturile de tablete iPad au crescut in ultima vreme deoarece autoritatile locale au oferit peste 7000 de tablete iPad copiilor defavorizati, 80 dintre acestea fiin deja furate, o buna parte fiind deja recuperate. In oras exista din ce in ce mai multe furturi care privesc tabletele iPad, suspectul in acest caz nu a fost inca identificat, insa politia il cauta si cel mai probabil il va gasi mai devreme sau mai tarziu. In general este bine sa renuntati la un produs daca riscati sa va puneti viata in pericol in fata unui hot, deoarece viata voastra este mai importanta decat un obiect de cateva sute de dolari.