Smartphone-urile cu ecrane de 6.5 inch ar putea invada pietele anul acesta

Smartphone-urile cu ecrane la fel de mari precum cele ale celor mai mici tablete urmeaza sa “invadeze” pietele in cursul acestui an, producatorii de terminale mobile cautand sa ofere utilizatorilor produse cat mai ridicole. Anul acesta au fost deja lansate smartphone-uri care au ecrane de 6.1 inch si 6.3 inch, iar saltul la 6.5 inch ar urma sa fie facut initial de catre cei de la Huawei. Daca Huawei va aduce pe piata un smartphone cu un ecran ridicol de mare, atunci Samsung nu va rezista tentatiei si ii va egala anul viitor, insa altii ar putea urma exemplul Huawei chiar de anul acesta.

Following the release of various-sized 6-inch and larger handsets from Asia-based vendors such as Huawei Device and Samsung Electronics, Nokia is reportedly in discussion about making larger-size handsets that may be released in the next year, according to industry sources. Additionally, Huawei is also considering developing a 6.5-inch smartphone, the sources said, adding that other handset vendors are likely to follow in Huawei’s footsteps and bump up development of 6-inch and larger handsets.

Samsung a lansat in 2010 tablete cu ecrane de 7 inch care aveau functie de telefonie, ele nu au inregistrat vanzari bune, in momentul de fata alte produse asemanatoare nu inregistreaza vanzari bune, insa se merge pe ideea ca deocamdata consumatorii nu stiu ce vor. Nu stiu cat succes vor avea smartphone-urile cu ecrane atat de mari, insa producatorii le baga pe piata si asteapta ca oamenii sa le cumpere.