FarmaciaTa te ajuta sa descoperi cea mai apropiata farmacie de locatia ta

  FarmaciaTa este o aplicatie lansata in cursul zilei de ieri in App Store, iar cu ajutorul sau puteti descoperi rapid cea mai apropiata farmacie de locatia voastra si puteti suna pentru a ii afla programul, sau pentru a intreba despre disponibilitatea unui anumit medicament. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store, insa functioneaza doar pe iPhone/iPod Touch.

Ai nevoie urgent de un medicament? „Farmacia ta” trebuie sa fie aplicatia nelipsita de pe telefonul tau, ghidul tau numarul 1 in cautarea farmaciilor din Romania.

Am construit impreuna cu utilizatorii cea mai completa baza de farmacii din Romania. Si o imbunatatim cu ajutorul tau. 

Poti ajuta ceilalti membri daca ne semnalezi o farmacie noua sau daca sesizezi ca o farmacie nu corespunde locatiei precizate. 
Trimite-ne acum un mesaj la farmaciata@gmail.com si da o sansa unui alt utilizator de a a-si gasi rapid medicamentele de care are nevoie. 

Aplicatia contine: 
– harta farmacii;
– modul de cautare avansata;
– ruta cea mai scurta spre farmacie;
– selectie de farmacie sau lant de farmacii;

Avantajele aplicatiei:
– foarte usor de folosit;
– te ajuta sa ajungi rapid in locul dorit;
– poti ajuta si tu alti useri prin imbunatatirea bazei de date;

In curand:
– optiunea de a-ti seta remindere si alterte pentru medicamentele pe care le cauti.

Pretul initial:
Numele:
Farmacia Ta

Gratuit

s

Developer: Real Smart Invest…
Categoria: Medical


Descriere: Ai nevoie urgent de un medicament „Farmacia ta” trebuie sa fie aplicatia nelipsita de pe telefonul tau, ghidul tau numarul 1 in cautarea farmaciilor din Romania.

Am construit impreuna cu utilizatorii cea …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.9 Mb


Articolul precedentApple are cel mai valoros brand din lume
Articolul următorBroadcom BCM94360CD ar putea aduce gigabit Wi-Fi in viitoarele Mac-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.