Prima Pagina Apple Broadcom BCM94360CD ar putea aduce gigabit Wi-Fi in viitoarele Mac-uri

Broadcom BCM94360CD ar putea aduce gigabit Wi-Fi in viitoarele Mac-uri

  Broadcom BCM94360CD este numele unui cip PIC-E dezvoltat de catre compania Broadcom, el este compatibil cu standardul 802.11ac si ar putea aduce “Wi-Fi Gigabit” in viitoarele Mac-uri. Chip-ul a fost fotografiat de catre o persoana din China si este aproximativ la fel de mare precum chip-ul implementat in actualele Mac-uri, iar daca alaturam aceasta informatie de cea din lunile precedente care ne spunea ca Apple testeaza standardul 802.11ac in OS X 10.8.4, atunci utilizarea sa este clara.

  Avand in vedere ca acest chip este aproximativ la fel de mare precum cel din actualele Mac-uri, exista posibilitatea ca utilizatorii sa poata face upgrade chip-ului fara a cumpara un Mac nou, insa mai multe vom afla in lunile urmatoare. In momentul de fata  standardul 802.11ac este privit ca fiind viitorului in materie de conectivitate Wi-Fi, el permitand conectarea la HotSpot-uri care permit transferul de date la viteze gigabit.

  • me

    Broadcom a facut intotdeauna lucruri de calitate. Raspberry pi braodcom ce reda 1080p, router asus ac66. Poti prinde viteze de 40-42 Mbytes la transfer. Ac e viitorul. Sa amintim si latenta redusa in banda de 5ghz.

  • Chatagra

    Cardul este PCI-e e compatibil cu orice laptop care are extensia in el . In ceea ce priveste upgrade-ul placuta din poza are o forma si o prindere mai deosebita/diferita aceasta ne fiind compatibila cu actualele mac-uri

  • Mihai

    Stie cineva de ce imi scade drastic viteza de transfer cand comut de la 2.4 la 5 GHz la un router AirPort Express? Teoretic nu ar trebui sa fie mai buna?