Drive Awake te atentioneaza cand adormi la volan, te directioneaza catre cea mai apropiata cafenea (Video)

[youtube]http://youtu.be/Un5J15ilGlw[/youtube]

  Drive Awake este denumirea unei noi aplicatii interesante concepute special pentru iDevice-urile noastre. Aplicatia a fost dezvoltata pentru cei care au obiceiul de a conduce foarte mult si nu de putine ori au ajuns in situatia de a conduce foarte obositi, atat de obositi incat erau sa adoarma la volan. Folosind un sistem special de monitorizare a ochilor, aplicatia ne atentioneaza prin alerte sonore in momentul in care observa ca privirea nu mai este indreptata asupra drumului si ochii sunt inchisi, mai apoi recomandand utilizatorilor cateva cafenele aflate in vecinatatea locatiei sale.

Let Café Amazon Drive Awake Application be your buddy for all your trips.

Just activate the application and place your phone at a position it can detect your eyes. If your eyes get sleepy on you, the Café Amazon Drive Awake Application wakes you up and routes you to the nearest Café Amazon branch for a cup of coffee before getting back safely on the road.

Café Amazon, your buddy on the road.

  Este destul de clar ca intregul sistem de recomandare a cafenelelor nu va functiona in Romania, insa macar aveti la dispozitie o aplicatie care va poate ajuta sa va mentineti privirea atenta asupra drumului in aproape orice conditii.

Pretul initial:
Numele:
Drive Awake

Gratuit

s





Developer: 1Moby Co., Ltd.
Categoria: Food & Drink


Descriere: Let Caf Amazon Drive Awake Application be your buddy for all your trips.

Just activate the application and place your phone at a position it can detect your eyes. If your eyes get sleepy on you, the Caf A…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.6 Mb


6 COMENTARII