Prima Pagina Apple iPhone 5S si okazii.ro

iPhone 5S si okazii.ro

  iPhone 5S este denumirea cea mai probabila a urmatorului iPhone pe care Apple ar urma sa il prezinte in toamna acestui an si sa in lanseze doar aproape doua saptamani dupa aceea. Desi ne despart cateva luni de zile de lansarea dispozitivului, unii bisnitari l-au listat deja pe propriile website-uri, iar unii incearca sa vanda copii false pe website-urile de licitatii. Okazii.ro, unul dintre cele mai mari website-uri de licitatii din Romania, a facut o chestie desteapta, iar orice cautare pentru cuvantul iPhone 5S te redirectioneaza la o pagina speciala a lor care iti spune ca terminalul nu a fost lansat.

  Desi e buna pentru SEO, pagina este buna si pentru cei care ar putea fi pacaliti de catre bisnitarii nu foarte seriosi care doresc sa vanda terminale false nestiutorilor.

 • AurashCi

  *nu fii nerabdator

 • Asta e o tentativa de ii corecta, spunand o greseala?

 • dasimo

  @ Aurash,e scris corect. A fi la forma negativa se scrie cu un singur i

 • daniel

  Dc nu vrei sa vezi zaoane si partea buna a bisnitarilor care vand copii de telefoane?asa isi poate cumpara si
  ” Iulian Paraschiv ”
  Concept ca nu gaseste la orange isi ia de pe okazii :))

 • Marian

  este cineva din SUA pe acest site ?

 • Matzero

  Mi se face scarba cand aud de acest site. Daca esti cumparator e ok insa daca incerci sa viznzi ceva te jupoaie rau din aceasta cauza multe produse sunt mult mai scumpe decat in magazine uneori.

 • Sherman

  @ matzero- Poti sa fi mai explicit, ca nu se intelege nimic din ce vrei sa transmiti in mesaj! Ce te nemultumeste concret?

 • Matzero

  Dar tu esti angajat okazii.ro? Au comisioane exorbitante din pretul vanzarii asta e problema. Reguli cretine iar foarte des iti apare albinuta care iti zice ca stupul e prea plin. Serios? Si dupa ce site-ul sta picat si 4 ore nu-ti prelungesc licitatia cu aceste 4 ore pentru ca in termeni si conditii scrie ca tre sa fie picat minim 12 ore ca sa-ti prelungeasca licitatia. Era un timp cand se comparau cu ebay. Au programatori prastie si by the way chiar in acest moment site-ul okazii nu functioneaza. Pe orice produs apas HTTP Error :)). Iar de pe IE 8 de pe XP incearca sa dai cautare avansata sa vezi daca functioneaza. Si mai am de spus multe despre ei dar ar trebui sa incep sa scriu o carte.