Prima Pagina Android Samsung se pregateste sa produca smartphne-uri cu cititoare de amprente

Samsung se pregateste sa produca smartphne-uri cu cititoare de amprente

  Au trecut deja cateva luni bune de cand tot auzim ca iPhone 5S urmeaza sa includa un cititor de amprente, iar acum aflam ca Samsung testeaza aceeasi tehnologie pentru propriile smartphone-uri. In Android OS-ul pentru Samsung Galaxy S3, cei de la Samsung au “uitat” cateva imagini care denota cat se paote de clar faptul ca testeaza un cititor de amprente pentru smartphone-uri si un sistem prin care utilizatorul isi poate securiza terminalul, sau eventual ar putea efectua plati mobile.

  E greu de spus care dintre cei doi giganti a inceput primul sa testeze cititoare de amprente pentru terminale mobile, insa informatiile privind Samsung vin la cateva luni dupa cele privind Apple, asa ca fiecare priveste cum doreste situatia. Indiferent cine a pornit si de unde a pornit, este cat se poate de clar faptul ca urmatoarea mare noutate a smartphone-urilor va consta in implementarea de cititoare de amprente care ne vor permite sa ne securizam terminalele si sa facem plati mobile in siguranta.

 • Andrei Daniel

  E destul de clar ca Samsung sunt copiatori, de fapt nici nu avem nevoie de stireaasta ca sa ne dam seama!

 • sori

  @ Andrei Daniel
  Au copiat , ce ? Apple nu are inca tehnologia pe piata – sunt doar zvonuri .
  In general la Apple se realizeaza nici 10% din toate zvonurile care apar . Macar la Samsung nu apar atatea zvonuri .

 • Assss

  Oohoho vin copiatorii din urma . Bai astea de la samsung chiar sunt penibili.copiaza tot ce fac apple .

 • Apple a cumparat firma AuthenTec pentru cititorul de amprente, dar sunt mai multe companii care produc sisteme similare.

 • Nicu

  pana si inaginile cu amprentele sunt copiate din iOS 7

 • Cristi

  Apple e buricul pamantului. Nimic nu mai poate fi folosit fiindca a fost inventat de ei printr-un brevet oarecare lipsit de suport tehnic. De fapt, Ford cred ca trebuia sa fie singurul producator de automobile si evident, cel mai bun. Fan apple inteleg, dar legat la ochi, nu.

 • AKK

  Samsung ar copia si rahatul celor de la Apple, scuzati-mi expresia.

 • RobertNote2

  Copiazaaaa,huuuooo,sa le dam foc la toti,in afara de apple.Voi cei care spuneti ca samsung copiaza tot sunteti seriosi?Atat de incuiati sunteti?Ce va face sa fiti atat de…..oare care este cuvantul?

 • Gogu

  Nemernicii, au copiat si idea de telefon mobil.
  Numai Apple are voie sa faca telefoane. Ei au inventat telefonul si undele electromagnetice.