Prima Pagina Noutati Orange TV va avea 29 de posturi HD, dublu fata de concurenta

Orange TV va avea 29 de posturi HD, dublu fata de concurenta

  V-am spus saptamana trecuta ca Orange Romania a cerut deja de la CNA avizul pentru retransmiterea a 99 de posturi TV prin sistemele DTH si OTT. Ieri cei de la ZF au aflat ca dintre cele 99 de posturi TV, 29 urmeaza a fi HD si practic Orange TV ar urma sa ofere de 2 ori mai multe posturi TV HD decat oricare dintre ceilalti competitori locali. Ieri cei de la CNA au aprobat cererea companiei Orange, iar acum operatorul urmeaza sa isi anunte oficial planurile, impreuna cu abonamentele pentru viitorii clienti.

Orange România, liderul pieţei locale de telecomunicaţii, va încerca să îşi facă loc pe piaţa locală de servicii TV – dominată clar de RCS&RDS, Romtelecom şi UPC – venind cu o ofertă diferită de servicii care include, spre exemplu un număr de 29 de posturi TV în format HD – dublu faţă de ceea ce propun rivalii de pe piaţă, arată documentele depuse de companie la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a obţine avizul de retransmisie. Numărul total de posturi TV livrat prin intermediul platformei va fi de 99, conform datelor de la CNA.

  Issy Les Moulineaux este locatia din care Orange TV ar urma sa retransmita toate cele 99 de posturi care echipamentele clientilor, operatorul parand a fi interesat sa intre pe un segment premium al pietei. Avand in vedere ca vorbim despre o retransmisie prin satelit si de oferirea de TV pe terminale mobile, preturile abonamentelor nu vor fi chiar atat de accesibile pentru utilizatori, asta in constrast cu restul concurentilor la care pretul mediu al unui abonament este de 5€ – 7€ lunar.

  In cadrul Orange nimeni nu ofera informatii despre Orange TV, insa nu cred ca va trece mult timp pana cand vom afla toate detaliile legate de noile servicii.

 • FLORESCU

  lA pARIS FIRMA ASTA ESTE MIZERABILA !aSTEPTI SI TREI PATRU SAPTAMINI PINA SE DEPLASEAZA LA DOMICILIU UN MAROCAN AROGANT CARE SA-TI REZOLVE O PROBLEMA DE LA CABLU TV …MULTI DINTRE ACESTI ASA ZISI TEHNCIENI HABAR N-AU DE MESERIE SE UITA LA ECHIPAMENTE CA BOII SI PLEACA ASA CUM VIN ,,,,IN PLUS CINDFACI RECLAMATIA LA TELEFON O FACI IN ….MAROC ….ADICA PLATESTI PE TELEFON DE TE RUPI …IAR ACOLO I-TI RASPUND NISTE AROGANTI SI PROSTI SI NESIMTITI …INFINE LA PARIS ESTE O TRAEDIE SA AI PROBLEME CU ACEASTA FIRMA DE CACA ….!In schimb au cea mai buna oferta de canale de filme dar si de canele cu filme la cerere …contra cost …!

 • Luca

  Dacă nu intra bine in joc cu prețurile de la început s-ar putea sa nu câștige cei 50 de mii de clienți pe care vroiau sa se bazeze

 • Deleteplz

  si prin cablu nu? Doar satelit si internet ?

 • igrec

  mi am activat eu acum vreo doua luni tv pe mobil si au fost bani aruncati pe geam…vai de reteaua lor:-j

 • tnt

  deja testeaza feed-urile pe cateva transpondere de pe satelitul Astra 1G(31.5E), in sistem Viaccess 5.0.
  (Frecvente de test: 12012,12090,12246,12324,12402,12480 Polarizare Verticala, SR 30000, FEC 2/3,DVB-S2/8PSK MPEG-4)
  http://ro.kingofsat.net/sat-astra1g.php

 • dragonul

  ines iptv au 160 canale din care 25 hd

 • Seba

  @Dragonul. E adevarat ca Ilfov si Bucuresti sunt importante dar nu insumeaza toata Romania, pentru ca ines ip tv din cate stiu eu doar in acea zona e disponibil

 • Ady

  @FLORESCU: asa sunt bounouille in Franta,oricum Parisul e cel mai spurcat.

 • Alex

  ines iptv costa 50 de euro/luna( http://inesiptv.ro/articol/Oferta/ ) …. daca si orange o sa coste tot 50e/luna o sa fie degeaba. Mai mult de 20e nu vad multe lume sa ofere.

 • Dragos

  DTH in conditiile in care nu o sa avem voie sa mai avem antene pe fatada blocului? Sau in conditiile in care iti trebuie aprobare de la babe ca sa pui antena pe bloc daca stai la parter si nu vrei sa o pui langa geam sa ramai fara ea? Eu cred ca se pariaza pe un cal gresit…

 • Pingback: Orange pregateste lansarea Orange TV pentru vara aceasta | iDevice.ro()