FlowBoard iti aduce un mod complet nou de a iti utiliza tableta iPad (Video)

[youtube]http://youtu.be/rbwkV-aFR74[/youtube]

  FlowBoard este o noua tema pentru tabletele iPad, ea fiind gandita special pentru a potenta functionalitatea dispozitivului, dar si pentru a oferi o experienta complet noua de utilizare a dispozitivelor. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie a functionalitatii temei si observati ca intreg HomeScreen-ul a fost regandit pentru a va oferi o experienta asemanatoare cu cea a Windows Phone. Toate tile-urile pe care le vedeti pe ecran fie deschid aplicatii, fie va permit sa deschideti aplicatii din interiorul folderului, totul fiind gandit exact precum in sistemul de operare al Microsoft, cu exceptia faptului ca ele nu se actualizeaza in timp real.

User interface replacement for your iPad. FlowBoard not only will replace your standard user interface on your iPad but also change the way you use your iPad completely. Flick your finger and let it explore the board freely! Features: – Slide gestures to access application folders and settings – Built-in guide to make it easy to understand on how to use the theme – Big square and rectangular icons for easy navigation – Rename-able folder name on the fly (Favorites, Games and Applications) – FlowBoard Tiles Edit mode, Edit the icon on the fly – The themes comes with widgets tiles such as Clock, Calendar and Weather.

  Folosind simple gesturi aveti la dispozitie intreaga lista de aplicatii din terminalul vostru, dar si acces la meniurile de setari ale temei, asa ca puteti personaliza rapid totul. Toata tema a fost conceputa doar in ideea de a modifica HomeScreen-ul si nu interfata sau iconitele aplicatiilor, asa ca nu va asteptati la altceva. FlowBoard functioneaza cu ajutorul platformei Dreamboard, este o tema foarte interesanta, iar in Cydia o gasiti in repo-ul ModMyi.

[youtube]http://youtu.be/Qb92_uxwuiI[/youtube]

3 COMENTARII