Prima Pagina iPad Microsoft dezvolta website-ul dedicat atacarii tabletei iPad, include noi tablete Windows 8

Microsoft dezvolta website-ul dedicat atacarii tabletei iPad, include noi tablete Windows 8

  Saptamana trecuta v-am spus ca Microsoft a pornit o campanie de atacare a tabletei iPad, comparand produsul celor de la Apple cu Asus VivoTab Smart. De atunci si pana acum cei de la Microsoft au lucrat din greu, iar in afara tabletei ASUS au inclus inca alte 3 tablete Windows 8/RT pentru care exista comparatii cu iPad. Dell XPS 10, HP Envy x2 si Microsoft Surface RT sunt tabletele care ar trebui sa fie mai bune decat iPad 4, insa v-am spus deja ca Microsoft nu prezinta chiar informatiile chiar atat de corect.

  Ideea celor de la Microsoft este buna in masura in care informatiile prezentate de catre ei sunt valide, insa ramane de vazut daca acesta campanie va avea vreun efect pozitiv asupra vanzarilor.

 • Mi se pare o rusine ce a facut Microsoft. De fapt sunt o rusine din anii 80, de cand se bateau prima data cu Apple…

 • catalin

  Nu sunt o rusine ….absolut toate companiile mari in acest moment abordeaza aceasta strategie de marketing ,uneori atac dur si direct la competitie ….uneori obtin ceea ce doresc ….alteori nu ! Dar toti o fac .
  Un exemplu concret care imi vine acum in minte ….Nissan cand lansase acum 1-2 ani ultima editie de gtr facuse o reclama in care aparea masina lor cu inscriptii multe pe ea ,cu cate porsche-uri a doborat in recorduri (astia cu gtr-ul mereu tintesc sa detroneze porscheul )
  Ca sa ramanem in ograda noastra ,cand Apple a lansat Ipad Mini …a pus tableta lor bara la bara cu Nexus 7 …..si spuneau ca acea tableta nu are nici macar o camera pe spate ….lucru care ei il blamau si spuneau ca nu are rost o camera la o mini tableta ..cum au adus ei asa ceva …gata mare lauda …
  Nokia acum in mom de fata cum lanseaza un smartphone de al lor ,mare lauda si scoate la rampa toata gama de flagshipuri sa arate cum le detroneaza pe toate …s.a.m.d
  Sa nu uitam ca 99% din noi cu Windows piratat(ca genuine nici nu stiam cu ce se mananca pana acum cativa ani ) ne-am facut baieti mari ….

 • Toni O

  Aici se vede cat de premium sunt cei de la windiws (tarani) ! Ati vazut apple vreodata sa faca asa ceva, desi e peste orice …. nu face deosebiri cu alte produse competitive … Trebuie sa fi prea puscat sa areti in felul acesta care e mai bun ! Daca s-ar pune apple sa le arate minusurile pe care le are o tableta cu windows ar fi jale !!!

 • gabyy

  da ipad arata super bune si surface-ul lor zici ca e placa de gresie ,sau tamponul lui Abu-Daby

 • Seby

  pe multi vad ca va bat unele articole de aici :)))))
  daca intelegeti cuvantul “marketing” puteti comenta , daca nu gurita si mai papati putin 😛