Prima Pagina Uncategorized Un sertar SIM auriu si alte componente ale iPhone 5S apar pe...

Un sertar SIM auriu si alte componente ale iPhone 5S apar pe internet

  Daca mai aveati nevoie de dovezi care sa confirme faptul ca iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil in mai multe culori decat clasicele alb/negru, ei bine iata ca astazi avem unele componente ce par sa confirme acest lucru. Un sertar SIM auriu, butoane care imita culoarea curprului si alte componente interne au aparut pe internet, ele fiind atribuite terminalului iPhone 5S. La o scurta comparatie observati ca ele nu reproduc in vreun fel culorile utilizate de catre Apple in celelalte terminale, insa in cazul sertarului SIM observam ca partea exterioara are culoarea benzilor metalice gri.

  Separat de aceste compoennte externe avem si cateva interne, ele fiind mult diferite fata de cele utilizate in iPhone 4S sau iPhone 5, insa desigur ca nu stim cat de veridice sunt ele. In mod normal ar trebui sa vedem acum componentele pe care Apple le va utiliza in iPhone 5S, in anii trecuti tot ceea ce aparut in imagini de-a lungul verii s-a dovedit a ajunge in versiunea finala a terminalului, asa ca ne putem astepta la cateva butoane colorate in terminalul Apple.

 • Dani

  Eu unul nu cred ca sunt adevărate. Sincer. M-am saturat de câte articole cu componente de i5s neadevarate. Apoi alte articole ca v-am spus ca nu asa si e asa. Acum dacă apare o știre pe net care sa cuprindă I5s, gata, senzational . Colorat , necolorat. Tot aia e

 • Dani

  Neadevarate sunt *

 • Justme

  Adevarate neadevarate…se aproprie momentul lansarii si cred ca e momentul pt upgrade ca ip 4 e deja depasit. Si parca parca as mai astepta pana la ip6 ..sa vedem cum il fac pe 5 si ma hotarasc.

 • Dani

  5 e deja..urmează 5s, adică al 7-lea iphone

 • Markovnikov

  Eu mai stau pe 4s pana la 6

 • Pingback: iPhone 5S auriu cu forma iPhone 5 ar fi pregatit pentru lansare in toamna | iDevice.ro()