iPhone 5S auriu cu forma iPhone 5 ar fi pregatit pentru lansare in toamna

24

  Direct din indepartata Japonia aflam ca Apple intentioneaza sa ofere viitorilor sai clienti posibilitatea de a cumpara un iPhone 5S de culoare aurie, versiunile de culoare alba/neagra urmand a fi pastrate in productie. Aceasta ar fi singura culoare noua inclusa pentru linia de terminale iPhone 5S, dispozitivul urmand a avea dual-LED flash si un procesor imbunatatit. Din pacate Apple decide sa pastreze design-ul actual al iPhone 5, fara a implementa vreo schimbare majora a structurii exterioare a terminalului. V-am spus acum cateva saptamani ca un SIM tray auriu pentru iPhone 5S a aparut la vanzatorii de componente pentru iDevice-uri si Apple pare hotarata sa pastreze culoarea.

And, iPhone 5S, which will be shipped in August, has new color model. It is Gold. However iPhone 5S may have more powerful CPU, size and other specs will not be changed expect dual-LED flash, as Macotakara reported. 

  Separat de iPhone 5S, japonezii spun ca un iPhone ieftin disponibil in culorile: negru, alb, roz, portocaliu si albastru urmeaza sa fie lansat, acestea fiind culorile in care sunt disponibile o parte dintre carcasele Bumper pentru iPhone 4/4S. Zvonul este in concordanta cu altul publicat astazi de catre publicatia Reuters, ei sustinand ca iPhone-ul ieftin urmeaza sa fie disponibil in 5 sau 6 culori. La final ramane tableta iPad Mini 2, care contrar zvonurilor trecute, ar urma sa fie prezentata de catre compania Apple intr-un eveniment ce ar putea fi organizat in luna august a acestui an, insa acest lucru pare putin probabil.

  Ca sa fiu sincer, zvonul privind lansarea unui iPhone 5S auriu pare a fi destul de “tras de par” insa cu Apple orice este posibil, mai ales ca anul acesta compania pare hotarata sa socheze si iOS 7 a demonstrat acest lucru.