Prima Pagina Apple Apple lanseaza o aplicatie speciala pentru WWDC 2013, prezinta design-ul monocrom si...

Apple lanseaza o aplicatie speciala pentru WWDC 2013, prezinta design-ul monocrom si plat?

  Astazi compania Apple a lansat o aplicatie speciala pentru WWDC 2013, prin ea oferindu-le dezvoltatorilor, si nu numai, posibilitatea de a urmari toate conferintele care se vor desfasura saptamana viitoare, dar si clipurile video pentru fiecare dintre ele. Atentia tuturor a trecut repede de la functionalitatea aplicatiei la design, el parand a reprezenta design-ul monocrom si plat pe care iOS 7 ar urma sa il aiba. In imaginea de mai jos aveti prezentata evolutia design-ului aplicatiei de-a lungul anilor si teoretic unele elemente par a reprezenta o combinatie intre cele prezente in versiunile lansate pentru WWDC 2011 si 2012.

  E greu de ghicit in baza unei aplicatii cum va arata un design modificat al iOS 7, insa puteti observa ca fata de versiunea lansata anul trecut, aplicatia de anul acesta nu este chiar atat de diferita. Este drept ca design-ul este ceva mai atragator, insa schimbarile nu sunt radicale si probabil aplicatia nu reprezinta un preview al modificarilor din iOS 7.

Pretul initial:
Numele:
WWDC

Gratuit

s

Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Reference


Descriere: Make the most of the Apple Worldwide Developers Conference with the WWDC app. Even if you cant join us in San Francisco, you can still follow along each day session videos are just a tap away for all Regi…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.3 Mb


 • Andrei

  E cam urat contrastul ala de gri inchis pe gri deschis, trebuie sa te chinui putin sa vezi ce scrie, pe cea tema cea veche parca e mult mai bine.

 • Marius

  Imi place super mult, in sfarsit ceva cu super gust.
  Este extraordinar design-ul si combinatia culorilor si @Andrei….este mult mai usor de citit.
  Combinatia intre gri inchis si gri deshis odihneste ochiul si poti citi mai usor, mai mult, fata de contrastul alb & negru, care este mult prea puternic !

  Tie iti place Contacts in iOS 6 ! fundal alb cu scris negru….?? nu te dor ochii cand te uiti la el?

  SPOR.

 • cornel

  acum am facut update la ebay si am constatat ca i-au schimbat designul si e la fel ca la aceasta aplicatie

 • Mariusr22

  groaznic…

 • Pingback: Apple actualizeaza aplicatia WWDC 2013, ofera functii noi | iDevice.ro()