Prima Pagina Apple Angajatii Apple se pregatesc pentru lansarea iRadio

Angajatii Apple se pregatesc pentru lansarea iRadio

  iRadio este serviciul de streaming audio pe care Apple se pregateste sa il lanseze oficial, iar angajatii companiei par sa se pregateasca pentru prezentarea serviciului in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2013. Cei de la Bloomberg sustin ca echipa iAd, care se ocupa de platforma publicitara a celor de la Apple, a fost anuntata ca trebuie sa isi regandeasca metoda de vanzare a reclamelor pentru a suporta serviciul iRadio care ar trebui prezentat oficial pe 10 iunie.

Engineers and sales staff in Apple iAd business have been charged with supporting the new digital-radio service, which the company plans to debut as early as June 10 at its annual developers conference, said the people, who asked not to be named because the moves aren’t public. The music service won’t be publicly available until later this year, when Apple’s iOS 7 mobile-operating system is released, one person said.

  Apple negociaza cu marile companii care vand publicitate in SUA pentru a convinge brand-uri mari sa cumpere reclama in cadrul serviciului iRadio. Apple a lansat platforma iAd acum 3 ani de zile si vine reclama in interiorul aplicatiilor din App Store cu ajutorul ei, iar prin iRadio va face exact acelasi lucru. Vanzarea de reclama in interiorul iRadio va permite companiei Apple sa pastreze serviciul gratuit pentru utilizatori si asta in conditiile in care Pandora, Spotify sau chiar Google vand abonamente.

 • TAzZ

  adica putem asculta fara sa consumam MB?

 • ACB

  Poti asculta fara sa platesti aplicatia.

 • TazZ: daca e streaming audio, e prin Internet…deci consuma din abonamentul de date…daca ai trafic de date nelimitat, atunci e “gratuit”…IDevice-urile nu sunt “dotate” cu radio FM, deci fara internet nu ai cum sa asculti radio. Aici e vorba sa nu platesti pt a asculta(in plus fata de Internet), in sensul asta e gratuit.

 • AdiTzu

  in niciun caz

 • Bogdan

  iRadio ar putea avea succes doar daca Apple incheie parteneriate cu operatorii de telefonie, dar multi au deja servicii similare. La noi Vodafone are Zonga iar Orange are Deezer.

 • Adi

  iRadio nu are nicio legatura cu Zonga sau Deezer. Cautati si voi pe net sa vedeti ce este Pandora ca sa intelegeti

 • claudiu91

  La Orange Deezer imi mananca trafic la greu chiar daca ei spun ca nu consuma.

 • TAzZ

  ma gandeam k e cv gen imessage de nu consuma

 • va recomand grooveshark. are si var mobila. 🙂

 • Markovnikov

  lol Tazz, e ceva gen iMessange, pentru ca iMessage functioneaza prin serviciul de internet (reteaua mobila ori Wi-Fi). daca trimiti doar text, consumul de date e insignifiant. dar daca mai trimiti o poza, un video, incepe sa se simta. E acelasi lucru cu Whatsapp, Viber