Prima Pagina Apple iOS 7 – cea mai buna idee pentru aplicatia Settings

iOS 7 – cea mai buna idee pentru aplicatia Settings

  Nu stiu cati dintre voi sunt multumiti de actualele meniuri ale aplicatiei Settings din iOS, insa dca iOS 7 ar aduce o interfata precumc ea din imagini, eu as fi extrem de multumit. Practic ni se propune o simplificare drastica a meniurilor, implementarea unor toggle-uri extrem de utile si acces mai rapid la functiile importante, lucru pe care actuala aplicatie Settings nu ni le ofera. Nu stiu daca Apple ne va oferi vreodata asa ceva, insa sper ca un dezvoltator priceput sa produca un tweak care sa modifice aplicatia Settings.

 • Ionut

  Eu nu inteleg de ce dupa atata timp nu implementeza sbsetings in IOS

 • Cody

  Sincer de aratat nu arata deloc bine; cat despre functionalitate si simplificare, o fi… Degeaba daca nu rata bine.

 • Quino

  ar fi foarte util ca cele 4 scurtaturi sa apara cumva desupra notifications center: wifi/btth/hotspot si airplane, tocmai pentru ca sunt adancite in meniu eu le las mereu pornite : wifi si btth,

 • Valentin

  Eu de exemplu sunt multumit cu intreg meniul ios

 • Valentin

  Ceea ce as dori la iphone ar fi cresterea tuturor parametrilor, camera, procesor, s.a

 • Mihai

  Cea mai buna idee, pe naiba! Când ești acasă si te conectezi la wifi automat, 3G se deconecteaza automat și când pleci de acasă wifi se deconecteaza și 3G se conecteaza… foarte simplu. Dacă vrei wifi într-un spațiu public, e foarte mare bătaie de cap sa apeși 3 butoane in loc de doua sau câte or fi la un astfel de toggle sau meniu subsettings. In ceea ce privește airplane mode… nu calatorește nimeni de trei ori pe zi și are absolut nevoie de așa ceva( și chiar de ar fi așa airplane mode îl activezi in doua mișcari). In ceea ce privește luminozitatea sunt aplicații de genul Speed U care îți permit sa ajungi la setare in doua mișcari… in loc de 3… Acestea fiind spuse, cred ca oamenii astia de la Apple chiar știu ce fac atunci când nu introduc prostii din astea in iOS si se ocupa cu alte probleme mai importante…

 • NerviiMei

  Subscriu

 • b0rdland

  @Mihai Cine ti-a spus tie ca se inchide 3g cand se conecteaza wifi?

 • Mihai

  @ B0rdland: Am observat asta in situatiile in care routerul meu wifi (ca si orice alt router) a pierdut conexiunea la internet dar a pastrat rețeaua wifi activa. În acele momente nu puteam accesa Internetul decât dacă dezactivam wifi din settings.

 • Claudiu Ex

  Într-adevar 3G se deconecteaza când intra WiFi, dar WiFi nu se deconecteaza când ieși din aria de acoperire a routerului, ci caută permanent in background alte rețele WiFi, iar dacă găsește una cunoscuta, se conecteaza la ea.

 • Dani

  Bravo @mihai. Foarte bine punctat 🙂

 • Gimibv

  Felicitari ai pus p pe i claudiu erea bine de stiut. Cred ca felul in care se comporta iphonul cand intri in casa ta sau unde lai conectat pentru wifi e fantastic auzi dintr-o data pololoooom pacsi sa conectat sau cand iesi din locul respectiv doar hiberneaza desi cauta sa se conecteze oriunde e super e iphone….