Prima Pagina Apple Apple se pregateste sa vanda un iPhone ieftin de diverse culori si...

Apple se pregateste sa vanda un iPhone ieftin de diverse culori si un iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch

  Zvonurile privitoare la posibila lansare a unui iPhone ieftin continua sa apara, analistii americani sustinand ca terminalul urmeaza sa fie disponibil pe piata chiar inaintea mult asteptatului iPhone 5S. Terminalul ar urma sa fie produs in 5 culori diferite si desigur ca ar urma sa fie mai ieftin decat actuala linie de iPhone-uri, partnerii companiei Apple pregatind de cateva luni de zile lansarea ce ar putea avea loc inainea lunii septembrie, cand iPhone 5S ar trebui sa fie prezentat si lansat oficial.

  Separat de iPhone-ul ieftin, analistii americani considera ca iPhone 6 urmeaza sa isi faca apritia pe piata si ca dispozitivul ar urma sa aiba un ecran mai mare de 4 inch. Desi Tim Cook a spus ca Apple nu va produce un asemenea smartphone decat in momentul in care este sigura ca poate oferi clientilor un terminal bun din toate punctele de vedere, analistii speculeaza si speculeaza. Ca sa fiu sincer, posibila lansare a unui iPhone cu ecran mai mare de 4 inch ar putea avea loc si Apple sigur testeaza un terminal de acest gen, ramane de vazut doar cand va considera oportuna aducerea sa pe piata.

 • crixalis

  iPhone ieftin, adica nu o sa fie 40 de milioane o sa fie 35 mil . Cel putin in Romania asa o sa fie

 • Andrey

  Exact.Cum e si iPad Mini.Decat sa dau 16 milioane pe iPad Mini mai bine pun inca 200 si imi iau iPad 3 care e mai bun…

 • Markovnikov

  cum au zissi antecomentatorii mei, nu inteleg de ce i se zice iPhone ieftin :))

 • Markovnikov

  corect ar fi “mai ieftin”

 • M1ky007

  Pai… iPhone 5 este 649$ in SUA. iPhone “ieftin” ar costa 300-350$. Deci, in loc de 3800 ron, ar costa 1900 ron…
  Deci nu mai ieftin, ci la jumatate de pret!

 • Dani

  Si la aia 649$ se mai adaugă taxele 🙂

 • Andrei

  Acel concept seamana cu lumia :))

 • Daniel

  Pentru a lansa un iPhone cu ecran mai mare de 4″ are nevoie ca aplicațiile din store să aibă formatul 16:9 este simplu. Cred că au reușit în proporție de peste 90%. Urmează lansarea iPhone-ului cu ecran 1080p și display mai mare. Dacă nu anul acesta, anul viitor sigur îl vom avea. În spatele ecranului de 4″ au stat o grămadă de alți factori mascați sub promovarea utilizării cu o singură mână, dimensiuni reduse și asociat cu perioada sărbătorilor.

 • liviu

  Realitatea este alta: daca vedeti atent pozele, veti observa ca marginile laterale sunt rotunjite.
  Apple a reproiectat 3gs la designul iphone 4 pentru ca multa lume s-a plans ca aple 3gs(3g) e prea rotund si se scapa usor din mana.
  De aceea la iphone 4,4gs,5 au aparut acele laterale care fac ca telefonul sa fie usor de prins in palma.
  Deci va fi un telefon belicos…

 • Vlădău

  Nu inteleg ideea de iPhone ieftin ? vrei iPhone ieftin , gen 300$ ? Intra pe net , cumparati iPhone 4 (1000 Ron /16gb) , Retina , camera 5 mpx , materiale de fabricatie de calitate . Nu cred ca Apple o sa scoata ceva superior din punct de vedere calitativ iPhone 4 si sa coste mai putin ca el , cel putin la materialele folosite pentru carcasa nu o sa se compare . Repet , asta cred eu .