Apple ar putea oferi o versiune aproape finala a OS X 10.9 dupa WWDC 2013

  OS X 10.9 este testat de cateva luni de zile de catre compania Apple, insa pana acum nicio versiun beta a sistemului de operare nu a fost lansata, dar la WWDC 2013 vom vedea toate noutatile pe care Apple le are pregatite. Prin intermediul unui bug al sistemului de raportare a bugurilor catre compania Apple, un dezvoltator a reusit sa descopere ca build-ul 13A451 al OS X 10.9 este testat acum de catre angajatii Apple, iar dezvoltatorii l-ar putea primi dupa WWDC 2013.

  Primele trei cifre ale build-ului indica faptul ca vorbim despre OS X 10.9, iar ultimele 3 indica progresul facut de catre echipa de ingineri care il dezvolta. Practic 451 de build-uri ale sistemului de operare au fost facute pana acum, totul in stadiul de testare alpha, iar dezvoltatorii ar putea primi aceasta versiune, sau una mai noua, pentru a o testa. Aceasta nu ar fi versiune GM a sistemului de operare, iar acest lucru implica faptul ca perioada de testare s-ar putea intinde pe cateva saptamani de zile sau poate chiar luni.

  Apple si-a facut un obicei din a lansa noi versiuni majore a OS X in luna iulie, iar anul acesta ar putea pastra traditia daca lanseaza o versiune beta aproape finala a OS X 10.9 acum si nu ar primi multe rapoarte privind buguri existente in el.