Co-fondatorul Digg sustine ca iOS 7 reprezinta o schimbare majora, gesturile ar urma sa reprezinte o parte importanta a ei (Video)

[youtube]http://youtu.be/1Nq6_ayB1tc?t=1h1m13s[/youtube]

  Kevin Rose este co-fondatorul companiei Digg si in cariera sa a avut ocazia de a isi crea relatii in marile companii americane, Apple fiind una dintre ele. De la o sursa din interiorul Apple, Rose ar fi aflat ca iOS 7 va reprezenta o schimbare majora si diferita fata de ceea cu ce ne-am obisnuit noi. Conform sursei sale, Apple a schimbat multe prin iOS 7, iar gesturile ar urma sa reprezinte o parte importanta a acestor schimbari, insa cel mai probabil vorbim despre noutati legate de tabletele iPad, deoarece pe iPhone-uri Apple nu a acordat chiar atat de multa importanta gesturilor care sa controleze diverse functii ale sistemului.

  Separat de modificarile din iOS 7, Rose sustine ca o noua versiune a MacBook Air-urilor va fi prezenta pe scena WWDC 2013, acelasi lucru aflandu-l toata lumea in ultima perioada. Principala atractie este acum in jurul iOS 7 care se anunta a fi extrem de interesant, insa ramane de vazut daca in final utilizatorii vor fi placut impresionati sau dezamagiti de ceea ce va prezenta compania Apple.