Prima Pagina iOS iOS 6 este instalat pe 93% dintre iPhone-urile si 83% dintre tabletele...

iOS 6 este instalat pe 93% dintre iPhone-urile si 83% dintre tabletele iPad din SUA

  Peste cateva zile urmeaza sa vedem iOS 7, o versiune noua si mult imbunatatita a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Pana atunci insa, aflam ca 93% dintre iPhone-urile si 83% dintre tabletele iPad din SUA au deja instalat deja iOS 6, intr-o versiune sau altal. Cifrele sunt oferite de catre cei de la Chitika, care au monitorizat traficul de internet facut de catre iDevice-urile din SUA, iar rata de adoptie a sistemului de operare este foarte mare, semn ca aproape toate terminalele care puteau rula iOS 6 il au deja instalat.

  Fara a avea o statistica la nivel global, putem doar presupune ca rata de adoptie a iOS 6 a fost destul de mare, ceea ce se intampla in SUA transpunandu-se in mod normal si peste restul zonelor de pe glob. iOS 7 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, asa ca mai avem de asteptat pana cand vom putea vorbi despre rata sa de adoptie.

  • Radu

    Zaone,daca luni se lanseaza IOS 7 versiunea beta,asta inseamna ca voi putea sa-l si utilizez?sau voi putea face update doar cand apare versiunea oficiala din toamna.Intreb pt ca nu stiu exact cum sta treaba.Ms:)

  • Nu, trebuie sa ai UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator.

  • Radu

    multumesc;)