Prima Pagina 4G Orange incepe sa ofere conectivitate 4G LTE in Brasov

Orange incepe sa ofere conectivitate 4G LTE in Brasov

  Orange Romania a lansat anul trecut o retea 4G LTE intr-o margine a Bucurestiului si in statiunile turistice de pe Valea Prahovei, iar in momentul de fata este operatrul de telefonie mobila cu cea mai mica acoperire 4G. Cosmote sau Vodafone si-au lansat retelele in multiple orase din tara, insa Orange nu a anuntat vreo extindere a retelei, desi a inceput sa ofere conectivitate 4G LTE in Brasov. In imaginea de mai sus aveti o dovada a faptului ca in cartierul Belvedere va puteti conecta la reteaua 4G LTE folosind un iPhone 5 sau tabletele iPad Mini ori iPad 4.

  Desi probabil acoperirea nu se intinde pe intregul oras, daca ati reusit sa o accesati, va rog sa ma informati intr-un comentariu.

Thanks to S.M.

 • Sparky

  Salut ZaOne , scuze de offtopic , dar am si eu o problema are un prieten un i5 si nu poate sa trimita mesaje la numerele cu +40 , si daca nu are +40 la numar nu ii arata contactul nu-i arata numele , are i5 pe japonia KDD1 14.0 , decodat cu R-sim , stii care ar fi cauza sau vreo rezolvare ceva? plsss!

 • alexabv

  Probabil antena e plasata pe blocurile de la Belvedere avand o pozitie inalta. Si acum stim pozitia antenei destul de precis. Daca scria cartierul Schei nu era clar nimic

 • Mishu

  Nu exista cartierul Belvedere ci doar o zona rezidențiala care se numește Belvedere care este pe drumul spre Poiana Brașov. Pana acum am avut semnal LTE doar in Poiana Brașov, pe valea Prahovei si in zona Bran.

  Am întrebat la Orange Store si au spus ca in aceasta vara vom avea LTE si in Brașov.

 • smarinescu

  Poza este facuta de mine. Ma aflam langa martenintate (centru-schei) iar sistemul de harti este cel de la Apple. Intrati si voi in aplicatie la Brasov si o sa vedeti ca la fel apare Belvedere!!! Adysss zaone nu locuieste in Brasov si nu cred ca avea de unde sa stie ca Belvedere nu este chiar un cartier desi acum au inceput sa se construiasca multe case si acolo.

 • Niceman

  Asta e si motivul pentru care o sa le spun bune bune celor la orange cand imi expira abonamentul stau foarte prost la retea fac un an de cand am iphone 5 si ei inca nu au 4G macar in marile oras… Deja in unele zone ale lumii se testează 5G

 • iRunaway

  Ca de obicei, orange tace si face.

 • mihai

  Niceman lol…. de ce nu te muti pe acolo:) de parca te-ar obliga cineva sa contractezi un operator anume. Incerc sa imi imaginez cind se testa electricitatea si aia cu luminari si candele pe untura de balena comentau pe hirttie ca ai sint nemultumiti ca la ei nu vine lumina de la filament:)

 • Niceman

  Ai vrut sa zici orange tace si NU FACE

 • Bun, e zona Belvedere, conteaza mai putin ca e cartier, sa o zona mai mare, ideea e ca acolo gasiti, cine e din Brasov stie unde sa mearga, cine nu e din Brasov n-are treaba ca nu merge acolo.

 • Gruia

  Da chiar trebuie 4g cand traficul e limitat la viteza mare? Fiul meu a reusit sa il termine si asa intr-o zi cu youtube.

 • Gabi

  Sparky, la iPhone decodat cu rsim sau gevey trebuie la toate contactele sa pui +4 in fata numarului…daca ai salvat 0754….. pui +40754……. Si ca sa intri pe net prin 3g sa activezi data roaming…practic telefonul nu se decodeaza, rsimul recunoaste doar reteaua si crede ca esti in roaming, de aia pt net prin 3g iti trebuie activat data roaming si la numere prefixul tarii.

 • Claudiu91

  Ar trebui sa faca acoperire ok in Bucuresti si dupa sa extinda unde vor ei.

 • Marius

  Serios mai “Claudiu91” ? Dar ce, voi aveti 2 perechi de coaie ????

 • Marin

  Se pare ca Orange incepe cu extinderea LTE din zona Targu Mures. Daca este cineva din zona, poate ne face niste teste, ceva.