Prima Pagina AirPlay AirPlayServer iti transforma iDevice-ul intr-un AirPlay Speaker

AirPlayServer iti transforma iDevice-ul intr-un AirPlay Speaker

  AirPlayServer este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau ne putem transforma iDevice-urile in adevarate difuzoare AirPlay fara prea mult efort. Tweak-ul implementeaza functionalitatea prin intermediul unui meniu disponibil in aplicatia Settings a iDevice-urilor noatre, iar de indata ce il activam ne permite sa il folosim ca si speaker pentru alte terminale compatibile cu standardul AirPlay. AirPlayServer este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

Turn your iDevice to AirPlay Speaker! You must turn on in Settings after installing. Configure options from Settings. No Screenshots for this item.

 • danpuf

  uselesssss

 • Alec

  nu e useless:) @Danpuf. folosesc de ceva luni a apartu de mai mult timp tweekul. Nu zilnic, dar se gasesc ocazii in care e folositor.

 • Ionutz51

  Alec, da-ne si noua un exemplu cand folosesti acest tweak. Sincer, eu nu reusesc sa-mi dau seama cam cand mi-ar fi util. Multumim anticipat.

 • VYC

  Si pe mine ma intereseaza o aplicatie intre ipad la iphone.Ceva genul sa transforme ipdul in iphone printr-o conexiune wifi sau bluetooth.Mai exact sa pot raspunde la tel sau sa trimit mesaje de pe ipad.Are idee cineva de o asemenea app?

 • Alec

  @Ionutz51. Ai un sistem audio in camera, la birou etc, nu vrei sa pui 5m de cablu pana la laptop. Lasi telefonu conectat la boxe prin aux, poate la incarcat daca ai boxe cu dock, si transmiti semnalul audio de la laptop catre iphone asftel auzindu-se evident in sistemul tau audio. In itunes apare automat functia airplay, iar pentru filme exista 3rd party apps care transmit sunetu de la VLC de ex catre un device compatibil airplay. In caz ca nu aveti Mac si totul e integrat. E mai simplu decat pare, sper ca m-am facut inteles.

 • Alec

  @VYC de ce dumnezeule ai raspunde la ipad in loc de telefon? chiar si cu headset. Din cate stiu nu exista asa ceva.

 • VYC

  Alec.In viit apropiat o sa pun in bordul masinii tableta.Muzica si navigatie cu comenzi volan etc.Vroiam si o conexiune iphone to ipad pt a folosi sistemul audio ca si handsfree si tot asa.Sper ca acum m-am facut inteles.Oricum nu cred ca exista ca am tot cautat dar fara succes.