Activation Lock iti protejeaza iDevice-ul chiar si in cazul unui furt!

Incercand sa descurajeze furturile de iDevice-uri, compania Apple introduce in iOS 7 activation Lock, un sistem care blocheaza iDevice-urile prin Find My iPhone, astfel incat hotii sa nu le poata face restore daca nu va cunosc parolele pentru Apple ID-uri.

16 COMENTARII

  1. Am facut restore de le ios7 la ios6 pe un iphone 4s(l-am pus in dfu mode si i-am dat un simplu restore fara sa apas shift si sa aleg varianta de ios6; si-a dowloandat-o singur de pe net)
    Dupa instalare, la activarea ios-ului 6 mi-a cerut sa ma loghez cu Apple ID-ul cu care a fost logat ultima oara iphone-ul; daca ma logam cu un alt id nu ma lasa sa-l activez.
    Inseamna ca sistemul din Activation Lock a ramas instalat in telefon.

  2. @SunSetRo – nu-i problema asta; dezactivezi Find My iPhone de pe id-ul tau si apoi nu-i va mai cere sa se logheze cand face restore. 😉

  3. Buna am cumparat si eu un Iphone 4 de la cineva si era codat in Anglia.
    L-am decodat dar imi cere apple id si password pentru a-l activa si pe ecran mesaj de la proprietar:’This Iphone has been lost pls contact me …’ si nr lui.
    Tipul care mi l-a decodat mi-a zis sa contactez proprietarul care evident e un englez si sigur nu mi-ar da id si parola pur si simplu.
    Ma poate ajuta cineva?ms