iPhone 5S urmeaza sa pastreze design-ul iPhone 5

  Desi multa lume se asteapta ca iPhone 5S sa fie lansat cu un design diferit fata de iPhone 5, toate zvonurile aparute pana acum indica faptul ca terminalul va pastra design-ul iPhone 5, insa ar putea fi disponibil in mai multe culori. Cei de la Wall Street Journal au confirmat ambitia companiei Apple de a pastra intact design-ul iPhone 5 si anul acesta, iar aici vorbim desigur despre carcasa, marginile sale, panoul frontal, insa exista posibilitatea sa vedem cu design usor modificat, posibila repozitionare a camerei frontale, insa nimic nu va reprezenta o schimbare dramatica.

The next iPhone isn’t expected until the fall, with the latest model expected to look a lot like the current one, other people familiar with the matter said.

  Avand in vedere strategia Apple de a mentine pe piata un design al unui terminal timp de minim 2 ani de zile, nu ar trebui sa va faceti sperante de niciun fel ca iPhone 5S va fi in vreo anumita masura diferit. Apple nu are motive sa modifice design-ul iPhone 5 pentru ca vanzarile nu o determina sa ia aceasta masura, asa ca in toamna veti vedea exact ceea ce vedeti si acum.