Prima Pagina Noutati Orange Romania incepe sa comercializeze smartphone-uri resigilate prin programul Orange Young

Orange Romania incepe sa comercializeze smartphone-uri resigilate prin programul Orange Young

  Printr-un comunicat de presa publicat astazi, operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat inceperea unui program de comercializare de smartphone-uri resigilate prin intermediul Orange Young. Doar 5 modele de smartphone-uri pot fi achizitionate in momentul de fata, iPhone 4 se afla printre ele, iar oferta urmeaza sa fie extinsa pe masura ce alte stocuri de smartphone-uri vor fi disponibile. Detalii despre noul program Orange aveti in comunciatul de presa de mai jos.

Smartphone-uri resigilate la preţuri avantajoase prin programul Orange Young

Bucureşti, 10 iunie 2013. De astăzi, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri avantajoase smartphone-uri resigilate, cu garanţie 12 luni.

Împreună cu abonamentul Fluture 12, disponibil în oferta Orange Young, tinerii pot alege acum dintre 5 modele de smartphone-uri de ultimă generaţie, la preţuri cu până la 170 de euro mai mici faţă de preţul aceloraşi telefoane, dar noi.

iPhone 4 de 8GB, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII mini şi HTC One S sunt cele 5 modele care pot fi cumpărate în prezent din 2 magazine Orange bucureştene: Orange shop din Carrefour Orhideea şi Sun Plaza. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil şi urmează să fie extinsă în curând.

Telefoanele resigilate sunt testate de specialiştii de la Orange Service, care garantează buna lor funcţionare. Detalii despre testele efectuate înainte de punerea în vânzare a telefoanelor resigilate sunt disponibile pe site-ul www.orangeyoung.ro .

Telefoanele sunt vândute în pachete complete, în cutie. Acestea fie nu au fost folosite, fie s-au aflat în posesia unui alt client şi au fost returnate în maxim 10 zile de la cumpărare, aşadar pot prezenta uşoare urme de uzură.

„Prin oferta noastră de telefoane resigilate completăm oferta Orange Young, pentru a le oferi tinerilor smartphone-uri de top la preţuri atractive, pe lângă celelalte avantaje aduse deja de programul Young: libertatea de utilizare a internetului, a minutelor şi a mesajelor, precum şi comunicarea nelimitată cu prietenii prin aplicaţia Libon.” a declarat Mădălina Ghiţă, Consumer Marketing Manager la Orange România.

  • Alex

    O idee interesanta.

  • Aikman

    Praf in ochi , îți scade pana la 170 euro pentru un telefon resigilat … Calcul simplu :un iPhone 4s e 2600 lei ,astia îți scad sa zic cei 600 si ramai cu 2000 🙂 la banii astia îți iei un 5 sau si mai bine la 1300-1400 îți iei un 4s nou de la băieții si de restu îți iei credit la cartela