Iata 7 functii ale iOS 7 care au fost imprumutate din Cydia

  Dupa cum v-am spus deja, Apple a imprumutat foarte multe lucruri din Cydia pentru a oferi atat de multa functionalitate in iOS 7, iar unii dintre voi sunt cu siguranta interesati sa afle ce tweak-uri din Cydia a preluat Apple pentru a imbunatati sistemul de operare pentru iDevice-uri.

1. Blacklist

  V-am spus inca de aseara ca Apple va implementa un sistem care ne va permite sa blocam apeluri voce/FaceTime nedorite, dar si mesaje, acest sistem fiind disponibil in Cydia prin intermediul aplicatiei Blacklist de foarte mult timp.

2. Multitasking

  Noul sistem de multitasking cu preview pe care Apple l-a implementat in iOS 7 exista de cativa ani de zile in Cydia, insa Auxo este cel mai recent tweak care ofera o functionalitate similara.

3. Afisarea orei in timp real in iconita aplicatiei Clock

  V-am spus si aseara ca aplicatia Clock a iDevice-urilor afiseaza ora in timp real direct in iconita, iar prin Cydia puteati obtine aceeasi functionalitate utilizand tweak-ul LiveClock.

4. Notifications Center in LockScreen

  Spre bucuria multor posesori de iDevice-uri, Apple ne permite acum sa accesam Notifications Center-ul din LockScreen, insa tweak-uri precum IntelliScreenX sau Lockinfo ofereau functionalitate similara prin Cydia de ani de zile.

5. Aplicarea de filtre prin aplicatia Camera

  PhotoFilters este denumirea unui tweak lansat cu doar cateva luni in urma in Cydia, iar el implementeaza in aplicatia Camera exact ceea ce ofera Apple in iOS 7, posibilitatea de a aplica filtre peste poze.

6. Tab-uri nelimitate in Safari

  Pana la prezentarea iOS 7, Safari ne limita la posibilitatea de a avea doar 8 tab-uri deschise cu website-uri, insa acum Apple ne permite sa deschidem oricate dorim, insa acest lucru va avea cu siguranta un impact major asupra performantelor.

7. Control Center

  Control Center este fara indoiala una dintre cele mai importante functii ale iOS 7, si vorbim despre un meniu care prin toggle-uri ne permite sa manipulam diverse functii ale iOS-ului. Acelasi lucru era disponibil prin multe alte tweak-uri din Cydia, SBSettings fiind cel mai popular si mai complet dintre ele, insa acum totul este la doar o atingere distanta.