iOS 7 LockScreen si Notifications Center (Video)

[youtube]http://youtu.be/ajsm3z8pyjY[/youtube]

  Daca nu ati sesizat inca, va spun eu acum ca in iOS 7 Apple a modificat atat LockScreen-ul, cat si Notifications Center-ul, iar in clipul video de mai sus le aveti prezentate pe ambele. Incepem cu LockScreen-ul care a fost mult simplificat, majoritatea elementelor grafice fiind eliminate, rezultatul final fiind asemanator cu cel al unei teme din seria LS, teme care au inceput sa apara din ce in ce mai des in Cydia. LockScreen-ul permite in momentul de fata utilizarea de wallpaper-uri animate si este mai placut la vedere, insa din pacate afiseaza mai putine notificari decat in trecut si asta din cauza schimbarilor de design.

  In ceea ce priveste Notifications Center-ul, Apple a decis sa ne lase fara widget-uri in iOS 7 beta 1, astfel incat totul arata precum in imaginea de mai sus. Informatiile sunt afisate intr-un format nou, aerisit, nu chiar atat de grozav, insa probabil aceasta nu va fi si versiunea finala. Separat de design, Apple a implementat acum 3 categorii mari si late pentru Notifications Center, prima afisand toate notificarile importante pentru ziua curenta, plus informatii despre vreme si bursa, a doua afisand toate notificarile trimise de catre aplicatii, iar a treia notificarile necitite.

  Acestea sunt LockScreen-ul si Notifications Center-ul din iOS 7, sper sa va obisnuiti rapid cu ele.

6 COMENTARII

  1. Iulia, acesta este versiunea beta, adica mai sunt multe chestii de rezolvat, o sa-l ai in versiunea finala abia prin toamna. Am sesizat cateva bug-uri, cum ar fi atunci cand primesti un mesaj si din Lock Screen il deblochezi sa raspunzi are un lag de cateva secunde, dupa ce i-am facut update-ul a mers cateva secunde si s-a restartat brusc ( nu mi-a mai facut problema asta pana acum, s-a intamplat o singura data), intradevar am senzatia cateodata ca se misca cam greu meniul, atunci cand accesez aplicatiile, nu e versiunea finala logic, pe partea de baterie nu stiu ce sa zic, nu am constatat vreo diferenta. Ma cam deranjeaza ca atunci cand vrea sa postez ceva pe FB sau Twitter nu mai am widget-ul acela.