Prima Pagina Apple Iata ce s-ar intampla daca Jony Ive s-ar ocupa de design-ul produselor...

Iata ce s-ar intampla daca Jony Ive s-ar ocupa de design-ul produselor altor companii si nu numai (comic)

  Noul design al iOS 7 a fost criticat de catre extrem de multe persoane si dupa lansarea oficiala aceste critici vor creste inzecit, pe masura ce utilizatorii normali au ocazia de a se juca, cu cea mai recenta creatie a companiei Apple. Designerii din lumea intreaga n-au stat prea mult pe ganduri si au inceput sa ii ia in ras pe cei de la Apple pentru modificarile implementate, Jony Ive fiind cel care a avut parte de majoritatea criticilor, el conducand echipa care a modificat din temelie design-ul iOS 7. Dorind sa evidentieze cat de nepotrivite sunt modificarile de design, un website a decis sa ne arate cum s-ar schimba lumea daca Jony Ive ar produce design-ul obiectelor care ne inconjoara.

 • andreia

  au si de ce rade criticile sunt bine intemeiate o sa raman la cea ce seamana a STEVE nu a IVE adica cu iOS 6 ultima versiune si zic asta in cunostinta de cauza dupa ce am testat 12 ore acel Beta

 • gigel

  cineva sa-l dea afara pe Ive…

 • iRunaway

  N-a vrut toata lumea schimbare cu orice pret? Nu curgeau pe aici rauri de comentarii despre cat de naspa si invechit arata iOS? Oamenii v-au dat schimbare, acum nu e bine. Intr-adevar, de-asta era genial Steve: il durea in cot de parerile tuturor si facea ce stia el mai bine.

 • Andrei@:
  L-ai “testat” 12 ore in buzunar sau la incarcat?

 • Radu

  Steve nu a dat niciodata un produs pe care l-a cerut lumea ci unul pe care il va cere lumea…o mica diferenta de nuanta care are mare importanta.
  Ive si Jobs au fost buni prieteni si colaboratori insa Ive facea totul sub stricta observatie…acum nu a mai avut asa ceva si a iesit…ceva plat.

  Motto-ul Apple e “Think different”. Ce au realizat acum e sa se inspire de la ceilalti. Intr-adevar e diferit dar doar fata de ce au facut pana acum si asta din pct. meu de vedere nu e bine.

 • filipxxx

  Toata lumea vroia schimbare, dar in mai bine nu intr-o interfata ca pe windows-urile fara placa grafica de acum cativa ani. Da-ti un search pe Gogu dupa “IE5 icon”. Deja la IE6 bagase si Microsoft efect de glow. 🙂

 • georgian

  Nu vreau sa fiu malitios dar efectiv noile culori alese si design-ul total te obosesc. Culorile sunt extrem de tipatoare si obositoare. Nu ma pricep la design, grafica sau chestii conexe dar cred ca sunt in masura sa recunosc cand ceva e cam nepotrivit, si culorile stridente aduc o alura de chici zic eu.
  Intr-adevar toti ne doream o schimbare dar parca ceva cu mai mult gust as zice eu…Si nu inteleg moda asta excesiva cu lucrurile simple si plate. Rezonez cu designul simplu si corect al produselor apple dar totusi, nu simplitatea ne defineste ca specie si preferinte ci lucrurile din ce in ce mai complexe cred eu. Cred ca e o chestie mai ampla referitor la ce e bine sa fie simplu si ce nu.

 • georgian

  Nu vreau sa fiu malitios dar efectiv noile culori alese si design-ul total te obosesc. Culorile sunt extrem de tipatoare si obositoare. Nu ma pricep la design, grafica sau chestii conexe dar cred ca sunt in masura sa recunosc cand ceva e cam nepotrivit, si culorile stridente aduc o alura de chici zic eu.

 • Mihai

  E macar cineva caruia sa ii placa curcubeul de culori ? Aici ma refer strict coloristic si design…parca sunt facute sa placa nepotelei de 5 ani ca targhet de varsta. Mai trebuie sa isi schimbe logoul cu un Unicorn sau un steag in curcubeu :)… Poate pana in momentul lansari vor oferi optiunea de a avea ceva mai sobru.

 • Dennis Hapca

  Omg…lanseaza si apple ceva diferit si si lumea zice ca toate produsele lor vor fi asa colorate.

 • AdrianC

  dpdv al designului iOS este praf!Daca am fi avut pana acum acest design pe ios 6 si la 7 am fi trecut la actualul aspect l-as fi vazut ca pe un pas inainte,asa,parca am facut unul inapoi.
  Ca noutati “tehnice” este ok.
  Nu este ceva revolutionar si va trece timp pana cineva va mai veni cu ceva revolutionar,dar au aparut multe chestii utile luate de prin cydia…
  Am testat de ieri dimineata pana azi la pranz iOS 7 si m-am hotarat sa revin la 6 deoarece cateva aplicatii nu mai mergeau(idevice,mementouri…) si din cauza ca ma obosea f tare aspectul lui 7…

 • Olimpiu

  Deocamdata nu are rost sa vb. despre cum functioneaza SO in sine, fiind doar o versiune Beta timpurie. Dar culorile si design-ul, care m-as mira sa mai fie schimbate, nu sunt deloc pe placul meu (si al vostru, se pare). Poate au gandit o chestie pentru alte piete (asiatica?), pentru persoane mai putin “straight” … Mie nu-mi place, asta e sigur.

 • Symplu

  Cred ca vor schimba pe parcurs toate culorile…
  Iar versiunea finala, ce va aparea pe 5S va fi mai “wow” decat asta beta!

 • blum

  Singura nemultumire care o am este legata de culorile prea stridente. In rest este impecabil, o adevarata placere sa lucrezi cu noua interfata. Sunt convins ca vor mai schimba din ele. Pana la urma aceasta versiune beta a fost lansata cu un motiv. Un plus este ca poate fi instala de oricine foarte simplu, ceea ce nu s-a intamplat pana acum. Astept cu nerabdare versiunea pentru ipad mini.