iOS 7 pentru iPad – iata interfata aplicatiilor native, a Control Center, Notifications Center si nu numai

  Sonny Dickson, omul care reuseste sa ofere cele mai multe informatii in exclusivitate despre viitoare produse ale companiei Apple, are astazi pentru noi imagini cu interfata aplicatiilor native ale iOS 7 pentru iPad, Control Center, Notifications Center, Spotlight si multe altele. Veti observa de la bun inceput ca totul seamana intr-o anumita masura cu ceea ce se regaseste in iOS 7 pentru terminale iPhone, exceptie facand Control Center-ul care este afisat intr-un mod mult mai interesant, aplicatia Newsstand cu al sau design complet schimbat, aplicatia Contacts care beneficiaza din plin de ecranul mai mare si cam atat.

  Mai jos aveti toate imaginile si din moment ce le putem vedea, este destul de clar ca Apple pregateste saptamana viitoare lansarea versiunin beta a iOS 7 pentru tabletele iPad.

9 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca e beta, putea fi si un iepuras acolo, poate fac baietii o tableta iPad cu LED. oricum e clar ca sunt versiunile pentru iPad ale aplicatiilor, asta nu poate nega cineva.

  2. eu cred ca va exista acel buton pt tabletele ce urmeaza sa ajunga pe piata din septembrie/octombrie adica ipad 5 si mini 2, probabil vor pune flash