Slide2Kill Pro ne permite sa inchidem aplicatii din task switcher simultan sau individual folosind swipe-uri (Video)

  Slide2Kill Pro este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar prin intermediul sau putem inchide simultan sau individual aplicatii din task switcher-ul iDevice-urilor noastre folosind simple gesturi. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca un simplu gest de sus in jos inchide individual oricare dintre aplicatiile disponibile in task switcher, iar un swipe de jos in sus inchide simultan toate aplicatiile disponibile acolo. Desigur ca puteti accesa aplicatiile din task switcher fara probleme, insa pentru a le inchide nu trebuie sa mai folositi sistemul nativ, conceput de catre Apple.

This is pro version of Slide2Kill. This version contains 10+ improvements to the normal version. The biggest feature of this version it the more fluent & accurate experiment. Long Press to clean all/the other(leave the app you clicked alive) apps<. Slide up/down to kill single/all app(s). Tip: To install this version, please UNINSTALL the Slide2Kill(old version) first.

  Slide2Kill Pro este desigur versiunea Pro a tweak-ului Slide2Kill care a fost lansat acum multe luni de zile in Cydia, dezvoltatorul sau afirmand ca in afara functionalitatii suplimentare au fost rezolvate si multe probleme de functionare. Slide2Kill Pro este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.