iPad 5 si iPad Mini 2 ar putea veni cu flash LED incorporat conform Control Center pentru iOS 7

  Astazi am publicat o serie de imagini care prezinta interfata aplicatiilor native din iOS 7 pentru tabletele iPad ale companiei Apple, iar una pentru Control Center denota faptul ca tabletele iPad 5 si iPad Mini 2 ar urma sa aiba inclus un flash LED pentru camera. Desi la o prima vedere s-ar putea spune ca butonul este prezent acolo din greseala, avand in vedere ca aceasta este o versiune beta a iOS 7, faptul ca el este atat de mare si interfata Control Center il are atat de bine integrat, denota faptul ca Apple testeaza, cel putin, tablete iPad care au flash LED incorporat.

  Daca aceste flash LED-uri vor ajunge in versiunile finale ale tabletelor ramane de vazut, insa este clar ca ele exista in interfata si cel mai probabil sunt testate cu niste prototipuri.

9 COMENTARII

  1. Slider-ul de brightness e enervant pe iPhone. De ce as vrea sa ama asa ceva si sa apas din greseala pe el? Apple se ia dupa Android si baga toate optiunile alea inutile care sunt folosite 5% din cazuri.

  2. pe iPad e important slider-u de brightness. Pe iPhone nu. Apple ar trebui sa ne dea voie sa modificam control center-u dupa cum dorim. Cine doresti 2-3 toggle-uri si music app, sa aiba asta, cine le vrea pe toate.. iarasi sa aiba optiunea asta. Sa ne lasa se alegem.