Iata cum functioneaza sistemul multi-monitor al OS X Mavericks (Video)

[youtube]http://youtu.be/Mi6AhogZCeg[/youtube]

  OS X Mavericks a fost prezentat saptamana trecuta de catre compania Apple in cadrul WWDC 2013 si pentru multi posesori de Mac-uri reprezinta o “gura de aer” care creste interesul in sistemul de operare pentru Mac-uri. Una dintre functiile importante este suportul pentru mai multe monitoare si posibilitatea de a rula diverse aplicatii pe diverse monitoare, clipul video de mai sus prezentand functionalitatea. Practic utilizatorii pot vizualiza dock-ul si Mission Control pe fiecare monitor in parte, insa pot rula si aplicatii fullscreen pe fiecare dintre ele, Apple oferind o functionalitate pe care unii o cer de ani de zile.

  In ciuda faptului ca OS X Mavericks este disponibil in format beta, sistemul functioneaza destul de bine, fara prea multe erori, o veste buna pentru cei care il testeaza.

2 COMENTARII

  1. Nu ma pricep la Mac insa pe XP cu 2 placi NVidia rulez programe de dispecerizare independent, fuul screen pe 4 MONITOARE. Iar se reinventeaza apa calda? Acum nu stiu daca 98 ducea multimonitor insa ma asteptam ca in 2013 sa nu se puna problema asta.