Prima Pagina accesorii O carcasa pentru presupusul iPhone ieftin apare pe internet, denota implementarea unui...

O carcasa pentru presupusul iPhone ieftin apare pe internet, denota implementarea unui design asemanator cu cel al iPhone 4 (Video)

[youtube]http://youtu.be/xnz58OObJD8[/youtube]

  In clipul video de mai sus aveti o reprezentare a ceea ce pare a fi una dintre carcasele care ar urma sa fie implementate in viitorul iPhone ieftin pe care compania Apple ar urma sa il lanseze in cursul acestui an. Daca va uitati atenti, veti observa ca in carcasa poate fi introdus un iPhone 4/4S fara probleme, insa carcasa este facuta pentru un terminal ceva mai gros, care are ceva mai rotunde decat ale actualelor terminale. Carcasa este fabricata pentru un terminal care ar fi cu aproximativ 2mm mai gros decat iPhone 5, deci ar avea o grosime similara sau chiar identica cu cea a iPhone 4/4S, insa design-ul nu va fi la fel.

  Producatorii de accesorii din China pregatesc deja aceste dispozitive pentru lansare in toamna acestui an, ele fiind fabricate in baza unor schite obtinute din fabricile partenere ale companiei Apple. Daca ele reprezinta sau nu dispozitive reale ramane sa vedem cand Apple isi va prezenta oficial dispozitivul, insa pana acum produsele asiaticilor s-au dovedit a fi cat se poate de exacte.

 • Gabyy

  Eu cred ca iphone-ul ieftin va fi chiar iPhone 4

 • Mihai

  Ce naiba mă?! Ăla e iPhone 5 si carcasa e pentru pentru el nu pentru niciun iPhone ieftin. E făcută cam prost ce-i drept… dar e pentru iPhone 5. Pierdere de vreme postarea asta… si mai vrei sa se înscrie lumea cu plata sau sa îți doneze… Pentru ce?!

 • Julian

  Ala e chiar iPhone 5. De unde iPhone 4/4S?!?
  Iar aia pare a fi o reclama la o carcasa de i5, una proasta, intradevar…
  Cred ca au schimbat doar titlul clipului…:)