iOS 7 – modificarile de design si functionalitate vor continua pana in toamna

  Confirmand ceea ce stiam inca de saptamana trecuta, Jim Dalrymple, un personaj cu extrem de multi prieteni in cadrul companiei Apple, sustine ca iOS 7 este inca departe de a fi finalizat in ceea ce priveste design-ul si functionalitatea. El sustine ca inginerii Apple s-au oprit din a implementa functii noi si a modifica design-ul sistemului de operare inaintea WWDC 2013 pentru a avea un build stabil pentru prezentarea oficiala, insa acum totul a fost luat de la capat. Angajatii Apple urmeaza sa modifice sistemul de operare pentru a il face potrivit pentru o lansare oficiala, insa minim 3 luni ne despart de ea.

There are a few things you need to remember about iOS 7. First, it’s nowhere near finished in terms of design or functionality. Apple engineers stopped adding or changing the operating system before WWDC so they had a stable build to show during the keynote. This is also an important opportunity for developers to make decisions about upcoming apps. Will future apps be iOS 7-only so they can tap into new functionality in the operating system? What design decisions need to be made? There are many more things that developers need to consider.

  Dupa cum stiati deja, iOS 7 este disponibil in versiune beta pentru toata lumea, este dedicat doar dezvoltatorilor deocamdata, si toate problemele de functionare vor fi rezolvate pana in toamna, ramane de vazut ce se va schimba in ceea ce priveste design-ul.

15 COMENTARII

  1. Designul o sa ramana exact asa cum este acum , poste doar minore schimbari la animatiile de tranzitie si poate gesturi noi. Din moment ce designul iconitelor si intregul UI este pe situl oficial nu se mai schimba nimic. Acesta este noua “semnatura ” apple . Cui nu/i place sa-si ia android sau altceva