Un iPhone placat cu aur si 364 de diamante este viitoarea “fita” in Londra

  iDevice-urile companiei Apple sunt dorite de oameni din toate mediile sociale, insa pentru cei care au milioane sau sute de milioane de dolari in banca, exista si companii dispuse sa aduca pe piata dispozitive extravagante. In aceasta categorie intra compania Goldgenie care promite sa placheze cu aur sau cu diamante terminalele iPhone 5 produse de catre compania Apple. Primul model este placat in totalitate cu 200 de grame de aur de 18 karate, iar cel de-al doilea este placat cu nu mai putin de 364 de diamante, care au 5.5 karate in total, iar rezultatul final este unul pe masura sumei de bani cerute pentru aceste produse.

  Versiunea placata doar cu aur costa nu mai putin de 48.000£, iar versiunea placata cu 364 de diamante costa doar 68.000£. Pentru ca aceasta colectie sa fie completa, producatorii au anuntat ca o versiune placata cu diamante urmeaza sa apara pe piata in viitorul nu foarte indepartat, asa ca ar fi bine sa incepeti sa strangeti bani pentru ea.

3 COMENTARII

  1. O mare prostie!!! Astea sunt fite de cocalari !! Unii mor de foame si alții arunca banii pe fite !! Cum putem sa ne mai numim oameni ??