iOS 7 – mai docil dupa un restore

  iOS 7 beta 1 este, a fost si va ramane cunoscuta in istorie drept una dintre cele mai proaste versiuni beta ale unui sistem de operare lansat de catre compania Apple pentru dezvoltatorii sai. Am avut numeroase probleme dupa instalarea iOS 7, insa stiu sigur ca multi dintre voi trec prin exact acelasi lucru, asa ca nu pot decat sa va spun ca partial totul are o rezolvare si ea se numeste simplu: restore. Efectuand un restore al sistemului de operare si alegand sa setati terminalul ca nou, fara a repune un backup, veti observa rapid ca lucrurile nu mai stau chiar atat de rau precum inainte, cel putin din anumite puncte de vedere.

  Nu veti scapa de crash-urile sau blocarile anumitor aplicatii native sau terte, insa sistemul nu va functiona la fel de greu, nu va agata la fel de mult la navigarea prin meniuri sau la inchiderea aplicatiilor, iar per total ar trebui sa va recuperati cateva minute zilnice pierdute cu interfata sistemului de operare. Avand in vedere ca aceasta este o versiune beta a iOS 7 si ca altele vor fi lansate in viitorul nu foarte indepartat, va puteti astepta ca dupa un restore facut acum sa fiti nevoiti sa faceti altul peste cateva zile, sau chiar saptamana viitoare, cand iOS 7 beta 2 urmeaza sa fie lansat, inclusiv pentru tabletele iPad.

27 COMENTARII

  1. Acelasi lucru l-am observat si eu. Initial am facut upgrade de la ios 6 si mergea foarte greu cu multe restarturi, dar dupa ce am facut restore e alta viata. Tot mai sunt buguri si restarturi dar acum imi pot folosi telefonul

  2. sunt curios cum va merge pe 4 si 4s. ma astept sa mearga prost (dar sunt totusi curios daca va fi asa) pentru ca banuiesc ca ideea acestor noi sisteme de operare e si aceea de a forta utilizatorii sa-si ia telefoane mai noi …

  3. eu l-am instalat prin metoda upgrade si cu backup din iCloud . a mers din prima si merge foarte fluent . nu am avut parte de crash-uri semnificative dar si daca ar fi fost chiar nu avem niciun drept sa ne vaitam, e beta , e ptr dezvoltatori nicidecum ptr publicul larg. daca o sa avem ceva de comentat va fi dupa lansarea oficiala din toamna.

  4. La fel ca la sebastian instalat prin metoda upgrade dar backup prin itunes merge perfect fara crashuri. E un ip5 fara jailbreak pus pe el vreodata. Celalalt ip5 care am pus jb pe el era zapacit rau cu ios7 asa ca am pus 6 inapoi.

  5. am observat dupa restore din icloud sau pc nu restaureaza complect toate aplicatiile, dar cel mai dezamagit am fost cand nu am mai gasit in icloud backu-ul de ios 6.1.2 , si ca sa vezi nu e bun backup de ios 7 pentru 6.1.3 fiind versiune mai veche . dezamagire mare

  6. @1Oarecare: Dupa cum am explicat si in tutorialul de downgrade, trebuie bagat terminalul in DFU Mode.
    @gogu: GPS-ul pe Wi-Fi ma localizeaza foarte prost pe mine.

  7. Am facut upgrade de la 6.1.3 la 7 prin itunes insa daca ii fac restore din itunes nu imi cere activare pe care nu o pot face?

  8. Pentru cei care nu au UDID-ul inregistrat,e vreo problema odata cu lansarea IOS7 beta 2 ?
    Conform celor spuse de iH8sn0w pe twiter,nu vom putea reveni la 6.1.3 sau 6.1.4 !

  9. Dupa alt+restore selectare custom .ipsw cum ati activat telefonul fara cont de developer? Mie imi da eroare si imi spune ca nu am cont de developer la activare.

  10. Mari probleme cu toate aplicatiile de la update-ul la ios7; mai toate aplicatiile merg agatate, se blocheaza, dar cea mai mare problema o am la functia de telefonie: ba ramane blocat dupa convorbire, ba se deconecteza in timpul convorbirii, nu poti accesa info de la un contact din favorite, etc, etc, etc
    Incerc si variata lui zaone, adica alt+restore, in loc de alt+update, dar deocamdata fara succes datorita imposibilitatii de activare a telefonului dupa restore la iOS 7.

  11. Spun cu mana pe inima ca e cea mai buna chestie facuta cu iOS 7. E mai rapid, autonomia e mai buna, mai are crash-uri, dar e mult mai bine ca inainte.

  12. Eu n-am reusit sa activez telefonul prin alt+restore la ios7, in schimb am dat restore la ios6, dupa care am dat alt+update la ios7.

  13. @zaone am si eu o intrebare, am facut restore la iphone 5 de la ios 7 la ios 6 problema e ca nu mai merge backup-ul de ios 7 sa il pun pe ios 6, imi poti spune te rog ce variante am?

  14. mi se pare super tare ios 7 .. mai ales cum se inchid aplicatiile .. sau in safari .. cum mergi de pe o pagina la alta .. lock screen-ul este superb .. cum se deschide la fel .. s-a gandit si apple ca asa nu vom mai face jailbreak .. sincer eu nu prea as mai face jailbreak . la ios 7 .. are cam tot ce mi-as fi dorit .. poate doar iconitele ce par o leaca din poveste .. sunt cam ciudate .. dar in rest este totul super ok .. merge foarte bine pe 4s .. chiar foarte bine .. se mai blocheaza pe fb uneori .. si la camera cand vorbesc la telefon .. dar in rest sunt impresionat .. astept beta 2