Prima Pagina Cydia PatternUnlock va aduce un nou mod de deblocare a iDevice-urilor

PatternUnlock va aduce un nou mod de deblocare a iDevice-urilor

  PatternUnlock este un tweak care urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat in Cydia, iar cu ajutorul sau vom putea debloca iDevice-urile intr-un mod cu totul si cu totul diferit. Imprumutand sistemul disponibil in Android OS, PatternUnlock ne va permite sa efectuam combinatii de miscari in LockScreen pentru a debloca terminalele, aceasta metoda crescand securitatea iDevice-urilor noastre. Dupa cum v-ati si imaginat, utilizatorii vor trebui sa traseze linii pe ecrane conectand cele 9 puncte care urmeaza sa fie disponibile in LockScreen-ul terminalelor, combinatiile de conectari urmand a stabili daca un terminal este deblocat sau nu.

  PatternUnlock va avea inclusiv un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, de acolo vom putea alege combinatiile de conectari care vor debloca terminalele, iar de indata ce tweak-ul va fi disponibil in Cydia va voi anunta.

  • Mihai

    De ce nu va luati un telefon cu Android ieftin?

  • Aikman

    Mihai dacă taceai, filozof ramaneai 🙂 nu se fac telefoane cu android cum e iPhone … 99% din telefoanele cu android sunt din plastic de exemplu