Apple incepe sa promoveze functiile iOS 7 potrivite pentru companii

  In segmentul business, Apple este lider in ceea ce priveste rata de adoptie a iDevice-urilor si a iOS-ului, foarte multe companii mari implementand aceste tipuri de dispozitive in cadrul prorpiilor departamente. Oferind si mai multe functii in noul sau iOS 7, compania Apple incepe sa promoveze beneficiile sistemului sau de operare pentru companii, iar in aceasta pagina aveti listat totul. Punctele forte ale iOS 7, conform Apple, sunt securitatea sistemului de operare, posibilitatea de a controla aplicatiile si conturile de pe care se acceseaza date, optiunea de a utiliza conexiuni VPN doar cu anumite aplicatii, imbunatatirea serviciul de email si multe altele.

iOS 7 provides enhanced security, powerful new ways to configure and deploy devices at scale, and features to help businesses purchase, distribute, and manage apps with ease. Features including per app VPN, enterprise single sign on, App Store license management, and new mobile device management (MDM) configuration options are just some of the new capabilities in iOS 7 that provide more for organizations of all sizes.

  Desi aceste lucruri nu conteaza chiar atat de multi pentru utilizatorii normali, Apple incearca sa isi pastreze pozitia de lider pe segmentul business si implementarea unor functii de acest gen atrate interesul companiilor care au banii necesari sa cumpere sute sau mii de iDevice-uri pentru a le oferi angajatilor.